Doğramacıoğlu: “Emeklilerimiz Geçim Sıkıntısı İçinde”

CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, emeklilerin aldıkları maaşlarla temel ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2024 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2024 13:41

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir açıklama yaparak, emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntısına dikkat çekti. Doğramacıoğlu, açıklamasında emeklilerin aldıkları maaşlarla temel ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geldiklerini belirtti ve yaşlıların zor koşullar altında yaşam mücadelesi verdiğini vurguladı.

“Ülkemizde milyonlarca emeklimiz, yıllarca çalışıp emek verdikleri halde, bugün aldıkları maaşlarla geçinemiyor, ay sonunu zor getiriyor. Artan hayat pahalılığı karşısında emeklilerimizin yaşam standartları her geçen gün daha da kötüleşiyor” diyen Doğramacıoğlu, sosyal devlet ilkesinin gereği olarak emeklilere daha fazla destek verilmesi gerektiğini ifade etti.

Doğramacıoğlu www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamasının devamında şunları kaydetti: “Emeklilerimiz, hayatlarını insanca sürdürebilmek için hak ettikleri maaş artışlarını ve sosyal hakları bekliyorlar. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nün, yaşlılarımızın ve emeklilerimizin sorunlarının çözümü adına bir farkındalık oluşturmasını temenni ediyoruz. CHP olarak her zaman emeklilerimizin yanındayız ve haklarını savunmaya devam edeceğiz.”

Doğramacıoğlu, konuşmasını emeklilere sağlık, huzur ve refah dolu bir yaşam dilekleriyle sonlandırdı.

ERGİN SÖZER