CHP’de 7 İlçe Başkanından Tasmalı’ya Destek

CHP Edirne İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Çağatay Can Tasmalı’ya toplam 7 ilçe gençlik kolları başkanı desteğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 13:55

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenleneceği olağan kongre öncesi adaylığını açıklayan Çağatay Can Tasmalı için toplam 7 ilçenin gençlik kolları başkanı destek bildirisi yayımladı.

Sosyal medya üzerinden yayımlanan destek bildirisinde CHP Edirne Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özgür Hata, Keşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Uvacıklı, Uzunköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Umut Yılmazlar, Havsa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sertan Çığla, Enez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Ali Dudu, İpsala İlçe Gençlik Kolları Başkanı İlgi Durmaz ve Süloğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kaan Yeğitoğlu yer aldı.

“TASMALI’YI TÜM GÜCÜMÜZLE DESTEKLEME KARARI ALDIK”

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Bizler, Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İlçe Gençlik Kolları Başkanları olarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin temel değerleri ve ilkelerine bağlı kalarak gençliğin enerjisiyle partimizi daha ileri taşımayı hedefleyen adaylar arasında en doğru tercihi yapmak üzere bir araya geldik. Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda, CHP Edirne İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday olan Çağatay Can Tasmalı’yı tüm gücümüzle destekleme kararı aldık. Çağatay Can Tasmalı’nın gençliğin sorunlarına olan duyarlılığı, örgütlenme konusundaki becerisi ve CHP’yi gençler arasında daha etkin kılma vizyonu bizleri bu kararı almaya yönlendirmiştir. Bu desteğimizin, partimizin Edirne’deki gençlik hareketini daha güçlü ve etkili bir hale getireceğine yürekten inanıyoruz. Hep birlikte, omuz omuza çalışarak Edirne gençliğini daha aydınlık yarınlara taşıyacağız. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

HABER MERKEZİ