Cani Evladın Oyununu Jandarma Bozdu

Edirne'de babasını tabancayla öldürdükten sonra banyoda baltayla cesedini parçalara bölen, getirdiği ormanda yaktıktan sonra da dere kenarına atan cani evladın oyununu jandarmanın dikkati bozdu. Arama çalışmalarına katılıp jandarmayı farklı bölgeye çeken cani evlat, jandarmanın dikkatiyle yakayı ele verdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 18:10

İddialara göre; Edirne'nin Süloğlu ilçesine bağlı Domurcalı Köyü'nde yaşayan 58 yaşındaki Ş. Y., 27 yaşındaki oğlu C. Y., tarafından canice katledildi.

Babasını evde tabancayla öldürdükten sonra evin banyosunda baltayla parçalara bölen cani evlat, daha sonra cesedi ormanlık alana getirip yaktı. Cesedi ardından köye yakın dere kenarına getiren cani evlat, eve geri döndü.

CANİ EVLAT 'BABAM KAYBOLDU' DİYEREK JANDARMAYI ARADI

Cuma sabahı günün ilk ışıklarıyla jandarmaya ihbarda bulunan cani evlat, babasının kaybolduğunu ve bulamadıklarını söyledi. Domurcalı köyüne giden jandarma ekipleri, etrafta araştırmaya başladı.

ARAMA ÇALIŞMALARINDA ÇOK SAYIDA EKİP GÖREVLENDİRİLDİ

Dakikalar ilerledikçe Ş. Y.’yi bulamayan ekipler, çevre ilçelerden gelen jandarma ekiplerinin katılımıyla Domurcalı köyünde ve civar köylerde geniş çaplı araştırma başlattı. Arama çalışmalarına Komandolar ve AFAD ekipleri de destek verdi.

CANİ EVLAT ARAMA ÇALIŞMALARINA KATILMIŞ

Çok sayıda ekibin yanı sıra cani evlatta jandarmayla birlikte arama çalışmalarına katıldı. Babasının cesedini attığı dere kenarının yerine, jandarma ekiplerinden farklı bölgelerde ve mezarlık çevresinde arama yapmalarını isteyen cani evladın şüpheli tavırları jandarmanın dikkatinden kaçmadı.

JANDARMANIN DİKKATİ CANİ EVLADIN OYUNUNU BOZDU

Jandarma ekiplerinin dikkatli ve titiz çalışmaları neticesinde cani evlat, Süloğlu İlçe Jandarma Komutanlığı’na getirildi. Jandarmanın süreci titizlikle yürütmesi ve istihbarat çalışmaları neticesinde, babanın cesedi dere kenarında bulundu.

CESET İSTANBUL ATK'YA GÖNDERİLDİ

Jandarma Olay Yeri İnceleme ve Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından babanın cansız bedeni otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Otopsi işlemlerinin halen devam ettiği, gelen bilgiler arasında yer alıyor.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Süloğlu İlçe Jandarma Komutanlığı'nda işlemleri tamamlanan cani evlat, bugün öğle saatlerinde Edirne Adliyesi'ne sevk edildi. Cani evladın, adliyedeki işlemleri sürüyor. 

ŞENER URFA