Başkan Akın, Gaziler ve Aileleriyle Buluştu

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, 19 Eylül Gaziler Günü çerçevesinde düzenlenen kahvaltıda, gaziler ve aileleriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 12:08

Edirne Belediyesi, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında gaziler onuruna kahvaltı programı düzenledi. Yoğun katılımın olduğu programda tek tek masaları gezerek gaziler ve aileleriyle bir araya gelen Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, hoş geldiniz dileklerini ilettiği gazilere bir ihtiyaçları ve talepleri olup olmadığını sordu sordu.

AKIN, " HER ZAMAN GAZİLERİMİZİN YANINDAYIZ"

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şube Başkanı Ahmet İsmailoğlu, Gazileri onure eden bir organizasyon gerçekleştirdikleri için başkan Akın'a teşekkür etti. Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın da konuşmasında, gazilerle ve aileleriyle bir arada olmanın çok anlamlı olduğunu söyledi. Sadece gaziler gününde değil her zaman gazilerin ve yakınlarının yanında olduklarını ifade eden Akın, gazilerin vatanın bütünlüğünün sembolü olduğunu vurguladı. Başkan Akın, gazilerin ve yakınlarının bir ihtiyacı olduğunda ilk olarak belediyeye gelmelerini talep ederek, "Her ihtiyacınızda çalacak ilk kapınız olmayı isteriz."açıklamasında bulundu.

ŞENER URFA