Başkan Akın’dan Gece Denetimi

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nce şehrin ulaşım güvenliğini artırmak ve trafik akışını daha düzenli hale getirmek amacıyla önceki akşam yürütülen yol çizgi çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2024 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2024 15:25

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından şehir genelinde gerçekleştirilen yol çizgi çalışmaları Abdi İpekçi Caddesi, İbrahim Ay Caddesi, Bahriye Üçok Caddesi, Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım Caddesi, Esentepe Mahallesi 30. Sokak ve Şehit Emniyet Müdürü Ertan Nezihi Turan Caddesi’nde devam etti.

Trafiğin azaldığı gece saatlerinde önceki akşam Abdi İpekçi Caddesi’nde gerçekleştirilen yol çizgi çalışmaları sırasında Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın da ekiplerin yanına giderek incelemelerde bulundu.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgi alan Başkan Akın, kent genelindeki caddelerde trafik akışını düzenlemek, yaya güvenliğini sağlamak amacıyla sürdürülen çalışmaların devam edeceğini belirtti. Akın daha sonra da Gölet, Şükrüpaşa ve Sedef Taksi duraklarını ziyaret ederek, taksici esnafıyla buluştu ve bir süre sohbet etti.