Bakan Bak Edirne’de AK Parti Kongresine Katılacak

AK Parti Edirne Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi 27 Ekim Pazar günü Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla gerçekleşecek. Kongre hakkında bilgi veren AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, kongrede şu ana kadar tek aday olduğunu ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2024 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2024 17:31

AK Parti Edirne Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi 27 Ekim Pazar günü Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla Irmak Düğün Salonu’nda gerçekleşecek. Kongre’nin Edirne ve AK Parti teşkilatına hayırlı olması dileğinde bulunan AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, tek aday olarak bundan sonraki çalışmalarını yönetimiyle birlikte seçim varmış gibi çalışarak geçireceğini ifade etti.

“TEK ADAY, TEK LİSTE VAR”

Makak, “Pazar günü Irmak Düğün Salonu’nda 201 delegeyi yakaladığımızda saat 14.00’te 8’inci Olağan Kongremiz başlatacağız. 400 delegemiz var ve şu anda tek aday listemiz var. Pazar günü yapılacak olan kongremize aynı zamanda Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak katılacak. Bakanımızla birlikte milletvekillerimizin konuşmalarıyla birlikte 14.00 ve 17.00 saatleri arasında kongremiz yapılacak. İnşallah Edirne halkına hayırlısı olur. Teşkilatımızı kurduk, revizyonlarımızı yaptık ve yönetimimiz hazır. Güçlü bir yönetimle Edirne’ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar yaptığımız her işin daha iyisini daha güzelini yapmak için teşkilatımızla birlikte hazırız. Tek aday olarak emin adımlarla ve güvenilir bir şekilde partimize hizmet edeceğiz. Seçim yok ama seçim varmış gibi çalışmaya devam edeceğiz. Edirne ve partimiz için hayırlısı olsun diyorum” ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN