19 Ağustos Süper Dolunay ve Burçlara Etkileri

19 Ağustos 2024'te Kova burcunda gerçekleşecek dolunay, astroloji tutkunları tarafından merak ediliyor ve dikkat çekiyor. Peki, bu 19 Ağustos 2024 tarihinde Kova burcundaki Dolunay bize neler getirecek?

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2024 23:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2024 23:26

19 Ağustos 2024 tarihinde Kova burcundaki süper dolunay astrolojik anlamda oldukça  güçlü olan ve birçok önemli etkiye sahip olabilir.

Astroloji de dolunay, duygusal yaşantımızda yoğun dönemleri ve farkındalıkları simgeler. Kova burcunda gerçekleşecek olan Süper Dolunay da içsel farkındalık, tamamlanma ve bırakma temaları öne çıkar.

Özellikle duygusal ve ruhsal meselelerde derinleşme ve içsel yolculuk fırsatları sunar. Dolunay, bireysel özgürlük, yenilikçi düşünceler ve toplumsal konulara odaklanma eğiliminde olacaktır.

19 AĞUSTOS 2024 TARİHİNDE KOVA BURCUNDAKİ SÜPER DOLUNAYIN BURÇLARA GÖRE ETKİLERİ

KOÇ BURCU

Koç burcu ve yükselen Koç burcunda olanlar için bu dönemde sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda yer alacak.

Toplumu ilgilendiren toplum için faydalı projelerde yer almak isteyebilirler.

Ayrıca bu dönemde yeni arkadaşlarla tanışma ve yeni arkadaş gruplarına katılma ya da eski arkadaşlıklarını biraz sakin kalarak gözden geçirme ihtiyacı hissedilebilir.

BOĞA BURCU

Boğa ve yükselen Boğa burcunda olanlar için bu dolunay özellikle iş hayatlarında önem arz etmektedir. İ

ş hayatlarında, kariyerlerinde ve özellikle statülerinde önemli gelişmeler yaşayabilirler.

Bu dönemde öfkenizi kontrol altında tutmanız ve olayları sakinlik içerisinde çözüme kavuşrurmanız önemli.

İş hayatınızda önemli bir karar aşamasına gelebilirsiniz. Vereceğiniz tüm kararları sakin ve denge içerisinde veremeye özen gösterin.

İKİZLER BURCU

İkizler ve yükselen ikizler için bu dolunay kişisel gelişim, eğitim ve seyahat alanlarını etkileyebilir.

Uzun zamandır ertelediğiniz ve yapmayı planladığınız seyahat yada eğitim ve gelişim konusunda ertelediğiniz konular gündeminizde olacak.

Olaylara bu dönemde yeni bir bakış açısı ile bakma şansınız yüksek.

YENGEÇ BURCU

Yengeç ve yükselen yengeçler için bu dolunay maddi konular ön planda olacak. Özellikle finansal kaynakların planlı ve düzgün yönetilmesi bu dönemde önemli.

Miras konuları yada vergi ve borç konuları şu dönemde ön plana çıkabilir. Bu dolunay ile birlikte gündeminizde özellikle finans konuları vaktinizin büyük bir kısmını alabilir.

ASLAN BURCU

Alan ve yükselen Aslanlar için bu dolunayda ikili ilişkiler önemli olacak.Özellikle partnerinizle ilgili ve ilişkinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

İş hayatınızda ortaklı işlerinizde de ilişkiler konusu yine bu dönemde önemli konular arasında yer alıyor. İ

İş birlikteliği yada ortaklık konuların dada önemli kararlar alabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Aslan burcu için ilişkiler ve ortaklıklar bu dolunayın önemli konularından  biri.

BAŞAK BURCU

Başak ve yükselen Başaklar için bu dolunay özellikle sağlık ve günlük rutinleri konusunda etkini hissettirecek. Bu dönemde sağlınıza daha fazla özen gösterecek ve günlük alışkalıklarınız ve rutinlerinizde değişikliğe gitmek zorunda kalabilirsiniz.

İş hayatınızda da önemli değişiklikler ve düzenlemeler yapma konusunda ihtiyaç duyacağınız durumlar gündeme gelebilir. İş hayatınızda düzen ve verimlilik konularında yeni adımlar atabilir ve hayatınıza olumlu fayda sağlayacak yeni alışkanlıklar edinebilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Terazi ve yükselen Teraziler için bu dolunay daha çok çocuk ve ilişkiler konularında etkisini gösteriyor.

Özellikle çocuklarınız ile ilgili konularda sorumluluğunuzun dahada arttığı bir döneme giriyorsunuz. İ

kili ilişkilerinizde partnerinizle daha duygusal ve uyumlu bir süreç içerisinde olacaksınız.

AKREP BURCU

Akrep ve yükselen Akrepler için bu 19 Ağustos Süper Dolunayı özellikle evleri ile ilgili konuları gündeme getirecek.

Taşınma yada evlerinde düzenleme ve tadilat konuları gündeme gelebilir.

Retro ve dolunayın bir arada olması özellikle öfke konusunda sizi zorlayabilir.

Öfke ile ani kararlar almamaya dikkat etmeniz bu dönemde sizin için önemli konulardan biri.

YAY BURCU

Yay burcunda olanlar için bu dolunay yakın çevre ve ilişkiler konularında etkisini gösteriyor.Özellikle aile ve yakın çevre ile ilgili konular bu dönemde önemli olacak.

Özellikle ilişkilerinizde kendinizi ifade etme konusunda daha cesur olacaksınız.Eğitim konusunda da verimli ve etkili olacağınız bir döneme giriyorsunuz.

OĞLAK BURCU

Oğlak burcunda olanlar için finansal konular bu dolunayın önemli konularının başında yer alıyor.Özellikle finansal konularda iki düşünüp bir hareket etmeniz gereken dönem. Finansal durumunuz ve kişisel değerlerinizle ilgili farkındalık kazanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu farkındalık ile özellikle gelir kaynaklarınızı gözden geçirmeniz için doğru zaman olabilir.

KOVA BURCU

19 Ağustos 2024 Süper Dolunayı Kova ve yükselen Kovaları daha çok duygusal alanlarında etkili olacak. Duysal dalgalanmalar yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.Bu dönemde daha farkındalığınızın ön planda tutarak yönetmekte zorlanacağınız duygularınızı daha kontrol altında tutabilirsiniz.

Kendinizi ifade etme ihtiyacınız olduğu dönemlerle sık sık karşılaşabilirsiniz.Dengeli ve duygusal kontrolün sizde olduğu bir yaklaşımla bu süreci rahat atlatabilirsiniz

BALIK BURCU

Balık ve yükselen Balıklar için bu dolunay içsel şifaya yönelme ve geçmiş yaraları sarma zamanı olarak değerlendirilebilir.

Farkındalığınızın arttığı bir dönemde olacaksınız.Özellikle ilişkiler konusunda biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir.Herkese her sırrınız bu dönemde anlatmamaya özen gösterin