Edirne'de Polis Araçları Didik Didik Aradı

Edirne'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş ve trafik denetiminde araçlar didik didik arandı. Ehliyetsiz, alkollü ve kasksız sürücülere adeta ceza yağdı.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2024 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2024 12:33

Edirne İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri şehrin çeşitli noktalarında şok denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Son zamanlarda motosiklet sürücülerinin yarış yaptığı, araç sürücülerinin yüksek sesle müzik dinlediği yerlerin başında gelen Kuvayi Milliye Bulvarı’nda şok asayiş ve trafik denetimi yapıldı.

Bulvarın dört noktasında gerçekleştirilen denetimde araçlarda bulunan kişilere Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Şüpheli görülen sürücü ve yolculara üst araması yapan ekipler, bazı araçların bagajlarında da arama yaptı.

Denetimde kasksız motosiklet kullanan sürücülere adeta ceza yağdı. Alkollü ve ehliyetsiz araç kullanan sürücüler de cezadan kaçamadı.

Edirne'de huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, aranan kişilerin yakalanması ve suç delillerinin ele geçirilmesi amacıyla denetimlerin devam edeceği öğrenildi.

ŞENER URFA