Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Edirne Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

24 Haziran seçimlerine itiraz süresinin sona ermesinin ardından 04 Temmuz 2018 Çarşamba günü CHP'li vekiller Okan Gaytancıoğlu ve Erdin Bircan mazbatalarını il Seçim Kurulu'ndan aldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2018 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2018 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
CHP Edirne Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Sertkan YILMAZ

    Çok sayıda partilinin yalnız bırakmadığı iki vekile mazbataları il Seçim Kurulu Başkanı Gül Altınok verdi. Mazbatalarını almalarının ardından 27'inci dönem vekillik görevleri resmen başlayan iki vekil de Edirne Adliyesi önünde partililerle aile fotoğrafı çekildi. 
    CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu gazetemize yaptığı yazılı açıklamada, “24 Haziran seçimlerinde gerçekleşen irade sonucu 3'üncüye milletvekili oldum. Arkamda Edirne halkının güvenini hissediyorum. Gururlu ve mutluyum. Ülkemizin bir an önce normalleşmeye geçmesi ve çiftçinin sorunlarının yoksulluğun sorunlarını konuşmamız lazım. Bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonra da tüm gücümle Edirne halkının sorunlarını mecliste dile getirmeye 81'milyon insan için çalışacağım. Edirne halkına ban duydukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.