Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vergi Haftası Ziyaretleri Gerçekleştirildi

Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilin-cinin oluşturulması, vergiye gönüllü uyumun sağlanması amacıyla, 1990 yılından bu yana kutlanmakta olan Vergi Haftası'nın 28 cisi bu yıl 27 Şubat - 03 Mart 2017 tarihleri arasında ülke genelinde ve ilçemizde yapılan etkinliklerle kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2017 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2017 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Vergi Haftası Ziyaretleri Gerçekleştirildi

Nilay YILMAZ

    Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan “Vergi Haftası”nedeniyle, ilçemiz Vergi Dairesi Müdür Vekili ibrahim Demiröz  ve beraberindeki heyet ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman'ı ve ilçemizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.
    Bu yıl 28'ncisi düzenlenen geleneksel “Vergi Haftası“ etkinlikleri kapsamında  ziyaretlerde bulunan ilçemiz Vergi Dairesi Müdür Vekili ibrahim Demiröz 27 Şubat 2017 Pazartesi günü ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman'ı makamında ziyaret etti.
    Verginin toplumda öneminin daha belirginleşmesi kapsamında düzenlenen Vergi Haftası münasebeti ile ilçemiz mükelleflerine bir dizi ziyaret gerçekleştiren Demiröz ve beraberindeki heyet 28 Şubat 2016 Salı günü de ilçemiz Osmanlı Köyü'nde faaliyet gösteren Astürk Et Ürünleri Fabrikasını ziyaret etti.
    01 Mart 2017 Çarşamba günü ise ilçemizde faaliyet gösteren Özge Gıda ve 679 Sayılı Yağlı Tohumlar Kooperatifi'ni ve Özalp Petrol Sahibi Ahmet Özalp’i ziyaret eden Vergi Dairesi Müdür Vekili ibrahim Demiröz  ve beraberindeki heyet tarafından ziyaretlerinde verginin önemine değinildi.
    Hafta kapsamında 02 Mart 2017 Perşembe günü Havsa Ziraat Odası Başkanlığı, ilçemiz Necatiye köyünde faaliyet gösteren Ali Aydın ve Hayrettin Güngör ziyaret edildi.
    Hafta etkinlikleri kapsamında bir grup öğrenci ilçemiz Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne ziyarete gelen öğrencilere Vergi Dairesinin işleyişi ve verginin toplumdaki önemi anlatıldı.
    Vergi Dairesi Müdür Vekili ibrahim Demiröz  ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.
    Başkan Vekili Demiröz her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen geleneksel Vergi Haftasının ilçemiz ve tüm Türkiye için hayırlı sonuçlar getirmesini temenni etti.
    27 Şubat - 03 Mart 2017 tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası kapsamında ilçemizde etkinlikler bugün de devam edecek.  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.