Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma Teşkilatı 179 Yaşında

Jandarma Genel Komutanlığı'nın 179'uncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla ilçe Jandarma Komutanı J.Ütğm. Mehmet Utku Davulcu ve ilçe Jandarma Komutanlığında görevli personel geçtiğimiz hafta ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman'ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2018 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2018 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Jandarma Teşkilatı 179 Yaşında

Nilay YILMAZ

    ilçe Jandarma Komutanı J.Ütğm. Mehmet Utku Davulcu ziyarette yaptığı konuşmasında, “Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘her zaman Yurt, Ulus ve Cumhuriyete aşk ve sadakat ile bağlı, tevazu, fedakarlık ve feragat örneği bir kanun ordusu’ şeklinde tanımladığı Jandarma Genel Komutanlığımız 1839 yılından beri yüce milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusumuzun takdirini kazanmıştır. 
    Jandarma Genel Komutanlığı personeli olarak bizler bugüne kadar, yurdun her köşesinde asil Türk milletiyle beraber büyük bir özveri ve heyecanla görev yaparken, Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında, hukuk devletinin kurallarına uygun, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerine saygılı, halkın memnuniyetini sağlayacak şekilde güvenlik hizmeti sunmayı benimseyerek, büyük bir sorumluluk duy-gusu ve özveriyle verilen tüm görevleri yerine getirmek gayret, azim ve ideali içerisinde olduğumuz gibi bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.”dedi.
    ilçe Jandarma Komutanı J.Ütğm. Mehmet Utku Davulcu ziyaretin anısına ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman'a plaket sundu.
    ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilçe Jandarma Komutanı J.Ütğm. Mehmet Utku Davulcu ve ilçe Jandarma Komutanlığında görevli personel'in Jandarma Teşkilatı'nın 179'uncu kuruluş yıldönümünü kutladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.