Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Havsa’da Bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe Başkanlığı bayramlaşma töreni Bayramın 1'inci günü olan 15 Haziran 2018 Cuma günü saat 12.00'da Milli Egemenlik Parkı'nda yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2018 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2018 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
CHP Havsa’da Bayramlaşma

Nilay YILMAZ

    CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden'in ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşmaya,  ilçe Belediye Başkanı Oğuz Tekin, il genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililer katıldı.
    CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden katılımcıların bayramlarını kutlayıp partililerle bayramlaştı.
    Ramazan Bayramının 2'inci gecesi olan 16 Haziran 2018 Cumartesi günü CHP Havsa  ilçe Başkanı Hüseyin Özden  Milletvekili Adayı Okan Gaytancıoğlu ilçe Belediye Başkanı Oğuz Tekin ile birlikte ilçemize bağlı Osmanlı, Habiller , Söğütlüdere, Hasköy köylerini ziyaret ederek vatandaşların bayramlarını kutladılar.
    CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden ziyarette yaptığı konuşmasında, “Türkiye huzur ve barış istiyor. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında asgari ücret 2.200 TL olacak, çiftçiye mazot 3 Lira olacak, Eğitim parasız ve nitelikli olacak, En düşük emekli maaşı 1500 TL olacak, iktidarımızda baskı ve korku düzeni kalkacak, huzurlu ve mutlu bir Türkiye için gelin milletin iktidarını kuralım.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.