Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Havsa ilçe Başkanlığı’nda Bayramlaşma

AK Parti Havsa ilçe Teşkilatı bayramlaşma programı Bayramın 1'inci günü olan 15 Haziran 2018 Cuma günü saat 16.00'da düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2018 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2018 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti Havsa ilçe Başkanlığı’nda Bayramlaşma

Nilay YILMAZ

    AK Parti ilçe Başkanlığı'ndaki bayramlaşmaya, AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan, Milletvekili Adayları Fatma Aksal, ilyas Akmeşe, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, ve partililer katıldı. 
    Partililerin bayramını kutlayan Milletvekili Adayları Fatma Aksal, ilyas Akmeşe, 24 Haziran'a kısa bir süre kaldığını hatırlattı.
    24 Haziran'da da bayramı tekrardan yaşamak istediklerini dile getiren AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan, “Bugün burada sizlerin bayramını kutlarken, özellikle Ülkemizin geleceği için gecesini gündüzüne katan siz değerli kardeşlerime canı gönülden teşekkür ediyorum.”dedi. 
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ve Milletvekili Adayları Fatma Aksal, ilyas Akmeşe partililerle tek tek bayramlaştı.Bayramlaşma programının ardından AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ve Milletvekili Adayları Fatma Aksal, ilyas Akmeşe ilçemizde havsalı vatandaşlarla bayramlaştı ve seçim öncesi vatandaşların desteklerini beklediklerini ilettiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.