Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmanlıspor'un 5. Geleneksel Yemeği Yapıldı

Osmanlı Spor Kulübü taraftarları ve futbolcuları 25 Şubat 2017 Cumartesi günü düzenlenen 5'nci geleneksel yardımlaşma ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2017 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2017 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Osmanlıspor'un 5. Geleneksel Yemeği Yapıldı

Sertkan YILMAZ    

    Osmanlıspor'un geleneksel hale getirdiği ve her yıl düzenlediği dayanışma yemeğine ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman ve  çok sayıda davetli katıldı. 
    Kulüp Başkanı Çağrı Muştu, kendilerine büyük hedefler koyduklarını ifade ederek, “Şampiyon olarak Bölge Amatör Ligi'ne  çıkarak köyümüzü gururla temsil etmek istiyoruz” dedi.
    DSi Sosyal Tesisleri'ndeki geceye ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman, Kulüp Başkanı Çağrı Muştu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda Osmanlı Spor taraftarı katıldı. Gecede konuşan Muştu, yönetim olarak kendilerine büyük hedefler koyduklarını belirterek, “Takımımızın mali durumu her ne kadar iyi de olsa, sizlerinde desteğine ihtiyacımız var. Büyük hedeflerimiz var. Biz 3 yıllık bir süreyle yönetime geldik. Bu süreç içerisinde şampiyon olarak Bölge Amatör Ligi'ne  çıkarak köyümüzü gururla temsil etmek istiyoruz. Bu da ancak sizin destekleriniz mümkün olacak ve biz buna inanıyoruz” dedi.
    Osmanlıspor kulübüne destek verenlere plaket verilen gecede, katılanlar yemeğin ardından müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.