Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iyi Parti Milletvekili Adayı Orhan Çakırlar ilçemizi Ziyaret Etti

24 Haziran seçimleri için çalışmalarına ara vermeden devam eden iyi Parti Havsa ilçe Teşkilatı, sahadaki faaliyetlerine de tüm hızıyla devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2018 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2018 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
iyi Parti Milletvekili Adayı Orhan Çakırlar ilçemizi Ziyaret Etti

Sertkan YILMAZ

    iyi Parti 27.dönem Edirne Milletvekili adayı Orhan Çakırlar ilçemizi ziyaret ederek ilçe esnafını ve köyleri ziyaret etti. Ziyaretler sırasında yapılacak seçimlerde destek istediklerini belirterek, partilerine ilgiden memnun olduklarını söyleyen iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş "Köylü milletin efendisidir sözü ile köylümüzü yücelten anlayışı sürdürmek için yola çıktık ve Allah'ın izni ile iyi Parti iktidarında esnafımızın da köylümüzün de yüzü gülecek' dedi.
    iyi Parti Havsa Başkanlığı önünde toplanan iyi Parti Havsa ilçe teşkilatı, iyi Parti Edirne Milletvekili adayı Orhan Çakırlar ile birlikte geçtiğimiz cumartesi günü esnaf ziyaretlerinde bulundu.
    Esnafla bir süre muhabbet eden Çakırlar'a halkın ve esnafın ilgisi yoğundu. Ziyaretleri kapsamında ilçemizde cumartesi günü kurulan sebze meyve pazarını da ziyaret ederek pazar esnafını da unutmadılar. ilçemiz de vatandaşlarla buluşan Çakırlar, sonrasında  iyi Parti Havsa ilçe Yönetimi ile birlikte Hasköy, Arpaç, Musulça, Habiller, Söğütlüdere, Oğulpaşa, Abalar,Azatlı, Necatiye Köseömer, Taptık ve Yolageldi köylerini ziyaret ederek köy halkı ile fikir alışverişinde bulundu ve köylerin sorunları ile ilgili bilgi aldı. 
    Köylülerin yoğun ve sıcak ilgisiyle karşılaşan Çakırlar, özellikle tarım ve hayvancılık alanında üreticiyi rahatlatacak uygulamaları hayata geçireceklerini belirterek iyi Parti iktidarında her yurttaşın hak ettiği değeri en iyi şekilde alacağını vurguladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.