Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iyi Parti Edirne Milletvekili Adayları Belli Oldu

24 Haziran seçimlerinde seçmenin büyük beklenti içinde olduğu iyi Parti'nin Edirne Milletvekili Aday sıralaması açıklandı. Buna göre sıralama; 1.Sıra Mehmet Akalın (Akademisyen), 2. sıra Orhan Çakırlar (Mühendis), 3.sıra Dilek Kırmızı (Esnaf), 4.sıra ismet Ersöz (Öğretmen) olarak belirlenip YSK'ya bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2018 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
iyi Parti Edirne Milletvekili Adayları Belli Oldu

Nilay YILMAZ

    iyi Parti'nin Edirne 1.Sıra Adayı Mehmet Akalın: Marmara Üniversitesi TeknoloTekstil Mühendisliği bölümünde görevli olan Prof.Dr. Mehmet Akalın Uzunköprülü dür.  The University of Salford / kimya / 1987 – 1991 Doktora, The University of Salford / kimya / 1985 – 1987 yıkllarında Yüksek Lisans, The University of Bolton / Tekstil / 1981 – 1985 LiSANS yaptı. iyi derecede ingilizce biliyor. Yelkenle ve toprakla uğraşmayı seven Akalın Evli,  2 çocuk ve 2 torun sahibi.
    iyi Parti'nin Edirne 2. Sıra Adayı Or-han Çakırlar: Edirne'de doğan Orhan Çakırlar, Milliyetçi Hareket Partisi Edirne Belediye Başkanı Adayı oldu. Yıldırım Hacı ilbey ilkokulu'nda başladığı eğitim hayatına Edirne Mimar Sinan ortaokulu ve Edirne Sanat Enstitüsü'nde devam etti.  Hacettepe Üniversitesi'nden Endüstri Mühendisi olarak mezun oldu. Türkiye'nin önde gelen özel sektör şirketlerinde uzun seneler üst düzey yönetici olarak görev yaparken aynı zamanda istanbul Üniversitesi işletme iktisadı Enstitüsü'nü bitirdi. Edirne ve Balkanlar aşığı olan Orhan Çakırlar, öğretmen imren Çakırlar ile evli olup,2 çocuk babasıdır.
    iyi Parti'nin Edirne 3. Sıra Adayı Dilek Kırmızı, 4.sıra adayı  ismet Ersöz (Öğretmen) oldu.
iyi Parti Edirne Milletvekili Adayları açıklandı.
1. Sıra Mehmet Akalın (Akademisyen)
2. Sıra Orhan Çakırlar (Mühendis)
3.Sıra Dilek Kırmızı (Esnaf)
4.Sıra  ismet Ersöz (Öğretmen)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.