Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önceliğimiz Havsa Önceliğimiz Hizmet

AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde Taptık Köyü'nü ziyaret ederek, köylülerle sohbet etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2018 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2018 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Önceliğimiz Havsa Önceliğimiz Hizmet

Sertkan YILMAZ

    AK Parti ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize yaptığı açıklamada ; “Göreve geldiğimiz ilk gün söylediğimiz gibi bizim derdimiz Havsa'ya ve Havsalı hemşerilerimize ayırt etmeksizin el uzatıp derdine derman aramak. Bu amaçla sürekli ne gibi faydamız olabilir, çiftçimizin, köylümüzün, esnafımızın derdi nedir ve bu dertlerin çözümünde ne gibi bir faydamız olabilirin peşindeyiz.
    Geçen hafta Azatlı köyümüzün mera sorunu ile ilgili bir çalışma yaptık. Bu arada yine geçtiğimiz hafta köy muhtarlarımıza ulaşarak köy yollarında ne gibi problemleri var, ne gibi bir yardımımız olabilir diye bir çalışma yaptık. Tüm köylerimizin ihtiyacı olan parke taş miktarını belirledik ve bununla ilgili Edirne Özel idare Genel Sekreterliği'ne taleplerimizi sunduk. inşallah yakın zamanda dönüş yapacaklar. Yine köylerimizdeki tarla yollarının yağışlardan sonra bozulması nedeni ile ilgili bir takım sorunlar var. Bununla ilgili de kendileri ile görüştük. Kuzucu, Bakışlar, Osmanlı, Söğütlüdere köylerimize geçtiğimiz haftalarda iş makineleri ile bozuk yollarına müdahale edildi. Geçtiğimiz hafta Yolageldi köyümüzde çalışma yapıldı. Önümüzdeki haftalar içinde henüz köy muhtarlarımızın da haberi olmayabilir Musulça, Habiller, Kulubalık, Tahal, Oğulpaşa, Naipyusuf, Kabaağaç köylerimizin bozuk tarla yollarına da müdahale edilecek. 
    Bugünde Taptık Köyümüz'ü ziyaret ettik. Amacımızın öncelikle siyaset olmadığını, Havsamız'ın ihtiyaçlarının önceliğimiz olduğunun görülmesi açısından da olumlu bir ziyaret olduğunu düşünüyorum. Yine Taptık Köyümüz içinde il Sağlık Müdürlüğümüz'ün bir Sağlık Evi projesi var. Bununla ilgili de gerekli girişimleri yapıyoruz. Umarım en yakın zamanda bu proje de hayata geçer. Halkımızca görülmüştür ki, AK Parti bir icraat partisidir. Partimizde düşünce, inanç, insan ayrımı ya-pılmadan tüm halkımıza aynı yakınlıktayız. Bizim için ideoloji-partizanlık peşinde koşma devri geride kalmıştır. Artık siyaset hizmet yarışı şeklinde olmalıdır. Havsamıza bu şekilde hizmet etmek konusunda kararlıyız.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.