Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hüseyin Erkin, iyi Parti ilçe Başkanlığını Ziyaret Etti

iyi Parti Edirne Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Erkin, ilçe teşkilatları ziyareti kapsamında 11 Mayıs 2018 Cuma günü ilçemize gelerek iyi Parti Havsa ilçe Başkanlığını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2018 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2018 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Hüseyin Erkin, iyi Parti ilçe Başkanlığını Ziyaret Etti

Sertkan YILMAZ

    ilimizde büyük çalışmalara ve projelere imza atan Makine Yüksek Mühendisi, DSi Emekli Bölge Müdür Yardımcısı Hüseyin Erkin geçtiğimiz cuma günü saat 20.30'da iyi Parti Havsa ilçe yönetimiyle bir araya gelerek partinin yönetim kurulu üyeleri arasında keyifli bir sohbet gerçekleştirirken konuşmasında, ilçe yönetiminden destek beklediğini söyledi. 
    Erkin yaptığı konuşmasında; “Seçmen umudu güvencesi haline gelen iyi Partiden Edirne Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu hayırlısıyla yaptım. iktidarın yönetim anlayışından yorulan bıkan çaresizliğe düşen seçmenimiz, sığınacak bir liman bulduk diyerek iyi Parti Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Meral Akşener'in gemisine binecektir. Rumeli kökenli hemşerimiz Sayın Genel Başkan Meral Akşener'e olan güven ve sevginin ışığında, hiçbir şehre nasip olmayan imkanların bahşedildiği Tarih ve Kültür şehri Edirne'den milletvekili seçilerek, düşünce ve projelerimi icra edebileceğime inanıyorum. Millet ittifakı demokrasi birlikteliği ve iyi Parti programı sayesinde Edirne ve ülkemizde her şey iyi olacak'' dedi. 
    Toplantıya katılan iyi Parti Havsa ilçe teşkilatının istek ve önerilerini dinleyen Erkin neden Aday Adayı olduğu konusunda da açıklama yaparak; “Edirne'deki vatandaşlarımızla özellikle kırsal kesimde tarımla uğraşan insanlarımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda insanlarımızın ne kadar sıkıntı da olduğunu gördüm. Özellikle tarımsal sulama ve kooperatiflerinin, Akp hükümetinin yarattığı enerji sıkıntıları yüzünden çalışamaz hale gelmesi, çiftçilerimizin akaryakıtçılara, gübre ve tohumculara çalışır hale gelmesi çaresizliği, en önemlisi insan kaynağımızın giderek kuruması, Ergene nehri kirliliği, Meriç taşkınları sulama yatırımlarının gecikmesi, gibi müzminleşen sorunların çözümlenmesi için bu önemli göreve talip olmaya karar verdim. Dünyanın hiçbir şehrine nasip olmayan imkanların bahşedildiği Edirne'miz ne yazık ki bu önemli nimetlerden arzu edildiği gibi yararlanamadığı gibi sürekli kaybeder duruma düşmüştür. 25 bin işsizi, Sosyal Yardıma muhtaç 8 bin ailesi olan Edirne yerel imkanlarını kullanarak üreten zengin bir şehir olma imkanları vardır. ipek yolu üzerindeki Edirne, Sınır Ticareti ile yıllık 110 milyar dolarlık Balkan ülkeleri ticaretinden pay alacaktır. GSMH payı sıralamasında ilk sıralarda olması gerekirken 27. Sırada yer almaktadır. Sınır kapıları gelirleri düşüldüğünde 37. Sıraya düşmektedir. Enerji köprüsü haline gelen Trakya'nın şanslı ili Edirne bu sayede ucuz enerji kullanabilme imkanı yakalamıştır. Özellikle tarımsal sulamada bu enerjiden yararlanmak mümkündür. Edirne'nin ticaret ve ekonomide hak ettiği yere gelmesinde milletvekilliği görevinin layıkıyla yapılması gerektiğine inanıyorum. Sahip olduğum devlet ve özel sektör tecrübesi ve donanımlarımı siyaset kulvarın da Edirne'ye kazandırmak için milletvekili aday adaylığına  talip oldum. Belirlenecek milletvekili vitrini için hangi yöntem uygulanırsa uygulansın, Edirne'nin sorunlarına çözüm projeleri üretecek donanımlı birikimli adayların belirlenmesi şarttır. Ülkemizin her yönüyle uçurumun kenarına getirildi idari yönetimden kurtulmak için bu seçimler hayati önem taşımaktadır. Edirne de bu seçimlerde iyi Parti'ye yakışır bir aday vitrini çıkarılacağına inanıyorum. Bu adayların donanım ve birikimin yanında bölgesel projeleri olmalıdır. Edirne olarak siyaseten kaybettiklerimizi ancak bu iddialı ve proje üretebilen insanlarımızın becerileriyle geri kazanabiliriz. Edirne seçmeni dünya görüşene ters gelen, politikalarını beğenmediği Akp iktidarına karşı alternatifsizlikten oyunu CHP'ne veren ya da sandığa gitmeyen seçmenlerimizin bu kez oylarını iyi Parti'ye vereceklerine inanıyorum.” dedi.
    iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş da Erkin'in ziyaretinden çok memnun olduğunu belirterek teşkilat adına kendisine teşekkür etti ve başarılar diledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.