Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Engin Şahin Ortaokulu “ismiyle Müsemma Okullar” Projesi

Okullarımızın kurumsal kimliklerini ön plana çıkararak öğrencilerimizin, okullarına isimlerini veren değerli insanları tanımalarını sağlamak amacı ile, il Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde ve Havsa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen 'ismiyle Müsemma Okullar Projesi' kapsamında 09 Mayıs 2018 Çarşamba günü Necatiye Köyü Muhtarlığı Çok Amaçlı Salonunda ‘Şehit Engin Şahin'i Programı’ gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2018 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2018 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Şehit Engin Şahin Ortaokulu “ismiyle Müsemma Okullar” Projesi

Sertkan YILMAZ

    Programa, ilçe Kaymakamı Yunus Ataman, ilçe Belediye Başkanı Oğuz Tekin, ilçe Emniyet Müdürü Mahmut Güder, ilçe Jan. Kom. Vekili Erkan işler, ilçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, Şehidimizin ailesi, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Murat Kaflı ve Aydın Avcı, Okul Müdürleri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.
    Şehit Engin Şahin Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen program, katılımcılar tarafından büyük bir beğeni ile izlendi ve program boyunca duygulu anlar yaşandı.  
    Şehidimizin abisi Bilgin Şahin'e ilçe Kaymakamımız Sayın Yunus Ataman tarafından günün anlam ve önemine binaen plaket sunuldu. 
    Programdan sonra katılımcılar tarafından Şehit Engin Şahin'in kabri ziyaret edildi ve ardından Necatiye Köyü Muhtarlığı Çok Amaçlı Salonunda mevlüt okutuldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.