Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ş.Ö.M.B.M ve Teknik Anadolu Lisesi Tarafından TÜBiTAK Bilim Fuarı Düzenledi

TÜBiTAK 4006 Bilim Fuarları kapsamında 07 Mayıs 2018 Pazartesi günü (dün) Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi TÜBiTAK Bilim Fuarı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2018 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2018 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Ş.Ö.M.B.M ve Teknik Anadolu Lisesi Tarafından TÜBiTAK Bilim Fuarı Düzenledi

Sertkan YILMAZ

    Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mes-leki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından bu yıl 1.'ncisi düzenlenen Tübitak 4006 Bilim Fuarına;  Fizik alanında 2, Edebiyat alanında 2, Matematik alanında 4, Kimya alanında 4, Biyoloji alanında 1, Bilişim Teknolojileri alanında 2, Muhasebe Finansman alanında 1, Felsefe alanında 1, Elektrik Elektronik Ala-nında 2, Çocuk Gelişimi alanında 2, Beden Eğitimi alanında 1 proje olmak üzere toplam 22 projeyi 44 öğrencimiz, 12 danışman öğretmenin ve okul idarecilerinin özverili çalışmalarıyla hazırlandı. 
    Fuar açılışına Belediye Başkan Vekili Tufan Baş, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Murat Kaflı ve Aydın Avcı, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.
    Öğretmen ve öğrencilerin gayretli çalışmalarıyla ortaya çıkan bu projelerin bilim ve teknikte yeni projelere kapı aralaması amaçladı. Bu fuarda çeşitli çalışmalarını sergileyen öğrenciler ileride ülke yararına olacak büyük buluşların mimarı olabilirler. Biliyoruz ki, yeryüzünde hiçbir icat sıfırdan var olmamıştır. Her çalışmanın mutlaka öncesi bulunmaktadır. Proje çalışmalarının her biri ileride başarılı çalışmalara atılacak büyük imzaların ilk basamağı olacak.
    BatıEkspres gazetesi olarak TÜBiTAK Bilim Fuarı'nda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencileri çalışmalarından dolayı tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.