Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

100 Bin imza için Stant Kurdular

iyi Parti Havsa ilçe Başkanlığı Cumhurbaşkanlığı adaylığı için toplanması gereken 100.000 imza konusunda bilgilendirmek ve üye kazanmak amacıyla stant açtı.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2018 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2018 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
100 Bin imza için Stant Kurdular

Sertkan YILMAZ

    Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği standı iyi Parti ilçe başkanı Hasan Aktaş ziyaret etti.
    Havsa Belediye Binası önünde stant açan iyi Parti Havsa ilçe Başkanlığı yönetimi vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. iyi Partiye gönüllü olarak üye olmak isteyen vatandaşların üyelik işlemlerini gerçekleştir. ve iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı adayı olması için gereken 100.000 imza için bilgilendirmelerde bulundu.
    iyi Parti ilçe Başkanı Hasan Aktaş yaptığı açıklamasında, “Standımıza ilgi gösteren tüm Havsa Halkına teşekkür ederim diyerek, “4-9 Mayıs tarihleri arasında imzasıyla Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Meral Akşener'e destek olmak isteyen vatandaşlar TC kimlik numaralı nüfus cüzdanı ile birlikte kayıtlı oldukları ilçe seçim kurulu başkanlığına şahsen müracaat ederek bilgisayarda kayıtlı formu dolduracaktır, doldurulan bu formun yazıcıdan çıktısı alınarak müracaat edenin ıslak imzası ile imzalanması sağlanacak.imzalanan formlardan bir sureti ilçe seçim kurulunda kalacak, bir sureti de müracaat edene verilecek ve işlem böylece tamamlanmış olacak. Seçim kurulu Başkanlığı Edirne'de olduğu için ilçemizden de 4-9 Mayıs tarihleri arasında her sabah saat 10.00'da belediye önünden araç kalkacaktır. Gelin hep birlikte Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı adayı yapalım ve Cumhurbaşkanı seçelim.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.