Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Belediyesi Kent Konseyi Kadınlar Meclisleri Toplantısına Katıldı

Havsa Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi 28 Nisan 2018 Cumartesi günü 1.Trakya Kent Konseyi Kadınlar Meclisleri toplantısına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2018 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2018 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa Belediyesi Kent Konseyi Kadınlar Meclisleri Toplantısına Katıldı

Nilay YILMAZ

    Edirne Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonun da düzenlenen toplantıya Havsa Kent Konseyi kadınlar meclisi adına Emine Öztürk, Erdeniz Asma ve Melike Yılmazel katılarak çevre illerden gelen kadın meclislerine Havsa'mız ve çalışmaları hakkında bilgi aktardı.
Toplantıda Havsa Belediyesi Kent Konseyi adına söz alan Emine Öztürk, 4 ay önce başladıkları bu yolculukta kadınların yeteneklerini sergilemesi ve bunları ilçe ekonomisine kazandırmanın aşamalarını anlattı. Öztürk “Her hafta düzenli olarak Milli Egemenlik parkının yanında kurulan el emeği pazarında kadınlarımız kendi mutfağında ürettiği katmer, sarma, çığ börek, içli köfte, tatlılar, turşu, tarhana, makarna, soslar, bal, doğal sirkeler gibi ürünleri ilçe halkımıza sunduk. 
Ayrıca el işlerinde örgü, şal, atkı, şapka, yelek ve çocuklar için antibakteriyel iplerden örülen giyecek ve oyuncak bebekler standında  yer aldı. Bir arada bulunmaktan ve üretmekten çok memnunuz. ilçe Kaymakamı Yunus Ataman ve Havsa Belediye Başkanımız Oğuz Tekin de başından beri bizimle beraber, Başkanımız toplan-tılarımızda, cumartesi günleri standımızda bizlere destek vermek-tedir. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum.” dedi.
Gazetemize kent konseyi ile ilgili açıklamada bulunan ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin, “Kadınlarımız bizim en kıymetlilerimiz. Onların toplumsal yaşamdaki etkinliklerini arttırmak ve ilçemizin tanıtımına katkıda bulunmaları için yoğun çaba gösteriyoruz. Kadın meclisimizle devamlı istişare halindeyiz, kendilerine her konuda destek vermeye çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde fuar, festival gibi etkinliklerde de Kadın meclisimizi görmek istiyor ve bu yönde çalışıyoruz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.