Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Gelin Hep Birlikte Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı Adayı Yapalım”

iyi Parti ilçe Teşkilatı Başkanı Hasan Aktaş , Cumhurbaşkan adaylığı imza işlemleri süreci ile ilgili gazetemize açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2018 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2018 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Gelin Hep Birlikte Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı Adayı Yapalım”

Nilay YILMAZ

    Yaptığı açıklamada, “Değerli arkadaşlar; Cumhurbaşkan adaylığı imza işlemleri süreci aşağıda açıkladığım şekilde olacaktır.imzasıyla Cumhurbaşkanı adayımız sayın Meral Akşener'e destek olmak isteyen vatandaşlar TC kimlik numaralı nüfus cüzdanı veya TC kimlik kartıyla birlikte 4-9 mayıs tarihlerinde kayıtlı oldukları ilçe seçim kurulu başkanlığına şahsen müracaat edecekler.ilçe seçim kurulu görevlisi Cumhurbaşkanı tercihini kullanacağı kişiye göre bilgisayarda kayıtlı olan formu dolduracaktır.
    Doldurulan bu formun yazıcıdan çıktısı alınarak müracaat edenin ıslak imzası ile imzalaması sağlanacak.imzalanmış formlardan bir sureti ilçe seçim kurulunda kalacak bir sureti de müracaat edene verilecek ve işlem böylece tamamlanmış olacaktır.
    imzaların sayısal denetimi bakımından ilçe seçim kurulun-dan alınacak suretin ise fotoğraf çekilerek iyi Parti Genel Merkezi tarafından ilan edilecek telefon numarasına ilçe başkanlıklarımızın takibi ile WhatsApp üzerinden gönderilecektir.
    Gelin hep birlikte genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı adayı yapalım ve Cumhurbaşkanı seçelim. ilçe seçim kurulumuz Edirne'de olduğu için imza vermek isteyen herkese ulaşım konusunda yardımcı olacağız. ilçe teşkilatımız tam gün açıktır cuma gününden itibaren hepinizi bekliyoruz. Ayrıca Berat kandilinizi kutlar saygılarımı sunarım.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.