Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Trakya Tanıtım Günlerinde

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'ın buram, buram kokan tarihi, turizmi, sosyal ve kültürel faaliyetleri Ankara'da canlandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2018 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2018 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa Trakya Tanıtım Günlerinde

Nilay YILMAZ

    19-22 Nisan tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezinde Trakya Kalkınma Ajansı ve Trakyalılar Vakfı tarafından gerçekleştirilen Trakya Tanıtım günlerine Havsa Kaymakamlığı ve Havsa Belediyesi ortak stand ile katılım sağladı.
    Trakya Tanıtım Günleri açılış törenine Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, iç işleri Bakanı Süleyman Soylu,  Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Edirne Valisi  Günay Özdemir, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili. Faik Öztrak, Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ Milletvekili Dr. Ayşe Doğan, Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Edirne Milletvekili  Rafet Sezen, Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman, ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Kaymakamlık ve Belediye Personeli katıldı.
    Açılış töreni sonrası Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ valilikleri, Belediyeler, Kaymakamlıklar ve özel kurumların yer aldığı standlar ziyaretçiler tarafından gezildi.
    ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin, gazetemize yaptığı açıklamada, “
4 gün boyunca süren Trakya Tanıtım günlerinde Havsa Belediyesi olarak Canlı hayvan pazarımız başta olmak üzere, sanayi kuruluşları ve ilçemiz hakkında bilgiler verdik. Havsalı hemşehrilerimiz, Ankara ve çevresinde yaşayan Havsalılar ve vatandaşlarımız standımıza büyük ilgi gösterdiler. Ayrıca Standımızda Yozgat Cumhuriyet  Başsavcısı Ahmet Ataman'ı ağırlamaktan  memnun olduk.
    ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman’a duyarlılığından dolayı şahsım ve ilçe halkı adına teşekkür ederim.  
    Ayrıca Belediyemize Trakya Tanıtım günlerinde her anlamda büyük katkı sağlayan Havsa Öztürkler yem ve Havsa Ziraat odasına teşekkür ederiz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.