Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde ‘Günaydın Fırın & Cafe’ Hizmete Açıldı

ilçemize yeni açılan 'Günaydın Fırın & Cafe' hizmete açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2018 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2018 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde ‘Günaydın Fırın & Cafe’ Hizmete Açıldı

Sertkan YILMAZ

    23 Nisan 2018 Pazartesi günü Cumhuriyet Mahallesi Fatih Caddesi No: 65 deki adresinde 'Günaydın Fırın & Cafe' hizmete girdi.
    Açılışa ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Başkanı Yıldırım Sain, AK Parti ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan, iyi Parti ilçe Başkanı Hasan Aktaş, vatandaşların ve çevre esnafının da  katılımı vardı.  
    Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin, “ilçemizin büyümesine katkıda bulunan işletmelerin her geçen gün çoğalması bizleri sevindiriyor. Cafemiz hayırlı ve uğurlu olsun. Kendilerini tebrik ediyor, bol kazançlar diliyorum” dedi.
    Açılış kurdelesini ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Başkanı Yıldırım Sain, AK Parti ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan, iyi Parti ilçe Başkanı Hasan Aktaş,  Cafe sahibi Uğur Yavaşça  ve ailesi birlikte kestiler.
    Gelen misafirlerle tek tek ilgilenen Yavaşça, açılışa gelen misafirlere böyle güzel bir günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.
    BatıEkspres gazetesi olarak ilçemize açılan yeni Cafe'nin  hayırlı olmasını dileriz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.