Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak

Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Atatürk'ün önderliğinde Türk ve dünya çocuklarına armağan edildiği ve Türk Milletinin tarihinde yeni bir dönemin açıldığı, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temelinin atıldığı, Milli hakimiyet esasının hakim kılındığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 98. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de 23 Nisan 2018 Pazartesi günü coşkuyla kutlanacaktır.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2018 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2018 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  ilçemizde Çeşitli Etkinliklerle  Kutlanacak

Nilay YILMAZ

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan 2018 Pazartesi günü Saat 09.30'da Atatürk Büstüne çelenk sunulması ile başlayacak.23 Nisan 2018 Pazartesi günü Saat 10.00'da Kayma-kamlık, Belediye Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı makamlarına temsili olarak öğrencilerimiz geçecektir.
    Tüm ilk ve ortaokulların ilçe stadyumundaki yerlerini almalarının ardından tören saat 10.30'da başlayacaktır. Saygı duruşu müteakibinde istiklal Marşımız eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekilecektir. Atatürk Ortaokulu öğrencisinin şiir okumasının ardından ilçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapacaktır. Bayram öncesi düzenlenen sportif ve kültürel yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ardından Melahat Kilimci Ortaokul öğrencisinin şiir okuması ile devam eden program ortaokul öğrencileri arasında halat çekme yarışması gerçekleştirilecek ve ödülleri verilecektir. 
    Cumhuriyet ilkokulu öğrencisinin şiir okumasının ardından Ortaokul öğrencileri arasında parkur yarışması gerçekleştirilecek ve ödülleri verilecektir.  
    Sokollu ilkokulu öğrencisinin şiir okuması ile devam eden programda ilkokul öğrencileri arasında slalom yarışması gerçekleştirilecek ve ödüllerinin verilmesi ardından ilkokul öğrencileri arasında mendil kapma yarışması yapılacak ve ödülleri verilecek. Havsa Belediyesi halk oyunları ekibinin gösterisi ile program sona erecektir.
    Bayram programının ardından Sokollu ilkokulu tarafından organize edilen Uçurtma Şenliği yapılacaktır. Ayrıca 24 Nisan 2018 Salı günü Saat:13.30'da Cumhuriyet ilkokulu’ndan başlayarak Fatih Caddesi güzergahında bisiklet turu yapılacaktır. 
    BatıEkspres gazetesi olarak tüm okurlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarız.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.