Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan'dan Erken Seçim Açıklaması,‘Hazırız’

AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan 24 Haziran'da yapılacak erken seçim ile ilgili gazetemize açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2018 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2018 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan'dan Erken Seçim Açıklaması,‘Hazırız’

Nilay YILMAZ

    Balkan, yaptığı açıklamada, “24 Ha-ziran seçimlerinin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemizin içinden geçtiği bu kritik dönemde, yapılacak bu seçim diğerlerinden çok daha önemli ve ülke kaderine etkili olacağı kuşkusuzdur. Zira geçtiğimiz yeni sistemde, seçilecek kişi tüm icraatlarını çok daha hızlı hayata geçirerek, ülkemizin karşı karşıya kaldığı sorunlara çok daha hızlı çözümler getirebilecek ve tıkanan noktalara çok daha hızlı müdahalelerde  bulunabilecektir. Bu bir yandan karşı karşıya kaldığımız uluslararası sorunlara, diğer yandan ise ülkemizin iç sorunlarına karşı yürütme organının elini çok daha güçlü kılacaktır.  Bu durumun öneminin farkında olarak, AK Parti Havsa ilçe Başkanlığı olarak bizler göreve geldiğimiz günden bugüne her an seçime girecekmiş gibi çalışmaya özen gösterdik. Daha güçlü bir Türkiye ve ülke refahından daha fazla pay alacak bir Havsa için elimizden geleni yapacağız. inanıyorum ki halkımız da bize gerekli desteği vererek Havsa'nın geleceği için elimizi güçlendirecektir. Bizler yerelde bugüne kadar maalesef CHP'nin gerisinde kaldık. Ve bugüne kadar da CHP'nin Havsamız'a bir faydasını göremedik. 
    Halkımız'a Havsa'da CHP'nin alternatifsiz olmadığını göstermek, Havsa'yı hak ettiği yerlere taşımak, yerelde kalkınmanın nasıl gerçekleşebileceğini anlatmak için çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız. Önümüzdeki süreç ülkemize, Havsamız'a, Aziz milletimize ve AK Parti teşkilatlarımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.