Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aktaş, “iyi Parti Olarak Her Türlü Seçime Gireceğiz”

iyi Parti ilçe Teşkilatı Başkanı Hasan Aktaş Devlet Bahçeli tarafından açıklanan erken seçim ile ilgili olarak gazetemize yaptığı yazılı açıklamada,” iyi Parti olarak her türlü seçime gireceğiz.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2018 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2018 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Aktaş, “iyi Parti Olarak Her Türlü Seçime Gireceğiz”

Nilay YILMAZ

    Aktaş yaptığı açıklamada,” Bahçeli tarafından açıklanan erken seçim talebi sarayla yapılan görüşmeler çerçevesinde alınmış bir karardır. Bahçeli hükümetin küçük sözcüsü olarak; yurt dışına büyük sermaye kaçışları,ardı ardına gelen şirket iflaslarının gösterdiği ekonomik çöküşün durdurulamayacağını görerek ekonomik çöküşü seçim sonrasına öteleyecek şekilde bir erken seçim stratejisini yürürlüğe koymuştur. Erken gelen seçim öncesinde kalan ve bulunabilecek bütün kaynaklar seferber edilip sahte bir bahar havası yaratılarak seçime girilmeye çalışılacaktır. Ancak seçimden sonra ekonomik çöküşün başlaması sivil bir sıkı yönetime dönüştürülerek baskı rejimi güçlendirilerek ekonomik çöküşün sosyal sonuçları kontrol altına alınmaya çalışılacaktır. Plan bu olmakla beraber, iyi Parti bu planları milletin lehine olacak şekilde kökünden bozacaktır.     
    Bazı çevrelerde bilgisizlikten, bazı çevrelerde ise kasıtlı olarak iyi Parti'nin seçime giremeyeceği algısını yerleştirilmektir. Oysa iyi Parti kurulur kurulmaz Kurucular Kurulunu toplayarak kongresini gerçekleştirmiş ve seçime girmeye hak kazanmıştır. iyi Parti'den önce de üç siyasi parti  Kurucular Kurulu ile kongrelerini yaparak seçime girmişlerdir. Kimse diğer partilere başka kural iyi Parti'ye kural uygulamaya tevessül etmesin. Özetle iyi Parti seçimlere her koşulda girecektir ve bu seçimlerden galip çıkacaktır. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener de Cumhurbaşkanı adayımızdır.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.