Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odasından Hijyen Eğitimi

Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Halk Eğitim Merkezi tarafından Havsa Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisine Hijyen Eğitimi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2018 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2018 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odasından Hijyen Eğitimi

Nilay YILMAZ

    13 Nisan 2018 Cuma günü Havsa Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen hijyen eğitimine katıldı.
    Her hafta Cumartesi günü Milli Egemenlik Parkının arka kısmında üretmiş oldukları ürünleri sergileyen kadınlarımız almış oldukları eğitim ile daha bilinçli ve kurallara uygun sağlıklı üretim yapacaklarını belirttiler.
    Belirli aralıklar ile hijyen eğitimi düzenleyen Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ve Havsa Halk Eğitim Merkezi tarafından oda üyelerine ve gönüllü kadın üreticilere yönelik hijyen eğitimi 13 Nisan 2018 Cuma günü Esnaf Odası konferans salonun da verildi. 
    Konu ile ilgili gazetemize  açıklama yapan Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım Sain, “Esnaf ve Sanatkar-larımızın iş yerlerindeki hizmet kalitesini ve müşteri ile esnaf sağlığını son derece ilgilendiren bu eğitimi kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz. Oda üyelerimizin en kaliteli hizmeti en uygun ve hijyenik şekilde sunmaları temel arzumuzdur. Düzenlenen eğitimin oldukça önemli bir program olduğunu belirtmek istiyorum. Çünkü insan hayatı çok önemli, bizim bazen gözden kaçırdığımız küçük ayrıntılar dikkat edil-diği zaman ne kadar önemli olduğunu sonradan anlayabiliyoruz. Bu noktada üyelerimize yönelik bütün eğitim ve çalışmalarımız bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.