Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esnaf Ve Sanatkarımıza KOSGEB'ten Kredi Faiz Destek Müjdesi

Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım Sain KOSGEB Sıfır Faizli işletme Kredisi Faiz Desteği hakkında açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2017 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2017 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Esnaf Ve Sanatkarımıza KOSGEB'ten Kredi Faiz Destek Müjdesi

Sertkan YILMAZ

    Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım Sain gazetemize yaptığı yazılı açıklamada, “ KOSGEB tarafından 50 bin TL. üst limitli Sıfır Faizli işletme Kredisi Faiz Desteğine Türkiye genelinde 244.980 işletme başvurarak bu işletmelerden sadece 15.000 işletme destekten yararlandırılmıştır. 
    Desteğe başvuru süresinin kısa oluşu, yoğun başvuru sebebi ile sistemde meydana gelen tıkanma ve başvurusu sahiplerinin büyük çoğunluğunun bu destekten yararlanamaması sonucu yapılan yeni çalışma ile KOSGEB tarafından bir kez daha KOSGEB veri tabanına kayıtlı olan ve yeni kayıt başvurusu yaptıran esnaf ve sanatkarlarımıza (Kahvehane, Birhane, Meyhane ve Şans oyunları vb. hariç) KOSGEB desteklerinden yasaklı olmayan KOBi'lere, yine aynı şekilde 50 bin TL. üst limitli, 12 ay ödemesiz, geri kalanı 3 ayda bir eşit taksitler halinde ödemeli toplam 36 ay vadeli KOSGEB Sıfır Faizli işletme Kredisi Faiz Desteği verilecektir.
    Başvuruda bulunmak isteyen değerli Esnaf ve Sanatkarlarımızın 20 Şubat 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar odamıza müracaat ederek gerekli işlemleri yaptırmaları önemle rica olunur.”dedi.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.