Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Tekin, “ilçemize Doğal Gaz Geliyor”

Kısa bir süre önce başlatılan ilçemizi doğal gaz ile buluşturma çalışmaları meyvelerini vermeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2018 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2018 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Tekin, “ilçemize Doğal Gaz Geliyor”

Sertkan YILMAZ

    ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin'in girişimleri sonucunda ilçemize  bir hafta içerisinde 20 km lik çelik ana boru döşenmeye başlanacak.
    ilçemizin modern, çağdaş temiz bir  ilçe durumuna gelebilmesi için ilçe halkının da uzun süredir beklediği temiz ve çevreci enerjiden yararlanabilmek adına Trakya Bölgesi Doğal Gaz Edirne işletmesi ile süren görüşmeler ve çalışmalar sonucunda ilçemize doğal gazın gelmesi için start verildi.
    Konu ile ilgili olarak ilçemiz Belediye Başkanı  Oğuz Tekin gazetemize yaptığı açıklamada, “ihale süreci tamamlanan Havsa’mızın Doğal gaz kullanması ve şebeke hattının kurulması konusunda Trakya Bölgesi Doğal Gaz Edirne işletme Müdürü Cumhur Pekdemir'i ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunduk. ihalesi yapılan ve her türlü izinleri alınan Edirne'den Havsa'ya doğal gazı getirecek 20 kilometrelik çelik ana borunun döşenmesine bir hafta içinde başlanacak. Akabinde ilçemiz Yeni Mahalle'de doğal gaz dağıtım borularının döşenmesine başlanacak. 
    ilçemiz Yeni Mahalle'de orta okula kadar olan bölgede önümüzde ki kış yılbaşına kadar doğal gazı yakacağız. Bir sonra ki kış mevsiminde tüm ilçemizde doğal gazı hemşehrilerimiz yakacak. Hayırlı olsun.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.