Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasan Özel, “Şimdi Görev Sırası Vatandaşta”

Havsa CHP ilçe Başkanı Hasan Özel 16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan referandumla ilgili seçmen kütüklerinin 18 Şubat Cumartesi günü askıya çıkacağını belirtti. Özel vatandaşların kayıtlarını kontrol etmesi konusunda vatandaşları uyararak 26 Şubat'a kadar itiraz etme hakkı bulunduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2017 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2017 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Hasan Özel, “Şimdi Görev Sırası Vatandaşta”

Nilay YILMAZ

    CHP Havsa ilçe Başkanı Hasan Özel gazetemize yaptığı açıklamada, “16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan referandum ike ilgili olarak seçmen kütükleri 18 Şubat Cumartesi günü muhtarlık-larda askıya çıkıyor.Şimdi görev sırası vatandaşta.Vatandaşlarımız seçmen kütüklerinde isimlerinin olup olmadığını kontrol ederek bir sıkıntı olduğu takdirde 26 Şubat'a kadar ilçe Seçim Kurullarına müracat etmeleri gerekmektedir.
    Türkiye'nin geleceği için bu referandum büyük önem taşımaktadır.Tüm vatandaşımız 16 Nisan günü mutlaka sandığa gitmelidir.Bu bizim vatandaşlık görevimizdir.Bizlerde vatandaş olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz.Millet iradesinin sandığa tam olarak yansıtılması için mutlaka ve mutlaka oyumuzu kullanmalıyız.Oy kullanmaya gelmeyenleri ülke için gelecek nesiller için vatandaşlık görevini yerine getirmesini isteyelim.Gelemeyecek hasta durumda olan vatandaşlarımızı yardımcı olarak onlarıda sandık başına görevlerini yapmaya gelmeleri için yardımcı olalım. Listeler 10 Mart'ta kesinleşecek olup seçmen kayıtlarımız için 26 Şubat'a kadar süremiz var. 18-26 Şubat tarihleri arasında seçmen kütükleri muhtarlıklarımızda askıya çıkacak.Ülkemizin geleceği kayıtlarımızı kontrol edelim,vatandaşlık görevimizi yerine getirelim.”dedi. 
    CHP Havsa ilçe Başkanı Hasan Özel referandum için çalışmaların hız kazandığını belirterek yaptığı açıklamasında, “18 Şubat Cumartesi günü Saat 12.00'da CHP Havsa ilçe binasında genişletilmiş toplantı yapacağız.
    Bu toplantıda referandum çalışmalarındfa görev alacak gönüllüleri ve grupları beliryeceğiz.CHP ilçe Başkanlığı olarak ilçemizdeki yol haritamızı belirleyerek gruplar halinde vatandaşımıza ulaşacağız.Tüm üye ve vatandaşlarımızı Cumartesi günü yapacağımız toplantıya bekliyoruz.Tüm vatandaşlarımıza hayırlı günler dilerim.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.