Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet ilkokulu “ismiyle Müsemma Okullar” Projesi Etkinliği Gerçekleştirdi

il Milli Eğitim Müdürlüğü'nün himayesinde ve Havsa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla “ismiyle Müsemma Okullar” projesi kapsamında 04 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 13.30'da ilçemiz Cumhuriyet ilkokulu çok amaçlı salonunda tören düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2018 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2018 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Cumhuriyet ilkokulu “ismiyle Müsemma Okullar” Projesi Etkinliği Gerçekleştirdi

Sertkan YILMAZ

    Programa ilçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vekili Aydın Avcı merkez okul müdürleri, öğrenci velileri katıldı.
    “ismiyle Müsemma ”yapısı ve karakteriyle örtüşen anlamıma gelen bu projede okullarımızın ismini kimden aldığı, isminin, anamı okul kültürüne ve karakterine uygunluğunu eğitim öğretim faaliyetleri ile öğrencilerine velilere ve çevreye öğretmek hatırlatmak hedeflenmektedir.
    Cumhuriyet ilkokulunda yapılan bu sunumda başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizin adına saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın söylenmesi ile başlayan program okulun tarihçesinin ve fiziki yapısının anlatıldığı kısa film ile devam etti. Cumhuriyete nasıl kavuştuk, nasıl emek verdik, nasıl korumamız gerektiğini anlatan şiirler ve öğrencilerin konu ile ilgili hazırlamış oldukları oratoryo ile devam eden program, marşların söylenmesi ile son buldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.