Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde Ortaokullar ve Liseler Arası Münazara Turnuvası Yapıldı

Havsa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ortaokullar ve Liseler arası münazara yarışması 03-04-05 Nisan tarihleri arasında Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2018 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2018 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde Ortaokullar ve Liseler Arası Münazara Turnuvası Yapıldı

Nilay YILMAZ

    ilçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın Avcı, okul müdürleri, öğretmenler, juri üyeleri ve misafirlerin katıldığı münazara yarışmalarında öğrenci grupları birbirleri ile kıyasıya mücadele etti.
    Yapılan etkinliklerde,  münazaranın herhangi bir konu üzerinde zıt düşüncelerin karşılıklı olarak savunulduğu bir yarışma olduğu, münazarada önemli olanın “savunma” olduğu, taraftarı az olan bir düşüncenin iyi savunulduğu zaman çok kişi tarafından takdir edilebileceği belirtildi.
    Ortaokullar arasında üç tur halinde düzenlenen yarışmanın finali Atatürk Ortaokulu ve Abalar Ortaokulu arasında yapıldı. 
    Bir çocuk için köyde yaşamanın daha iyi olduğunu savunan Atatürk Ortaokulu öğrencileri münazaranın kazananı oldu.
    Liseler arasında yapılan iki turlu yarışmanın ikisinin de galibi olan Şahika Erkurt Anadolu Lisesi yarışmanın da birincisi oldu.  Birinci yarışmada “Kişilerin işledikleri suçlarda aileleri de sorumludur”anti teziyle ikinci yarımada da “Spor bir endüstri haline getirilmelidir.” tezi ile öğrenciler yarıştı.
    BatıEkspres gazetesi olarak yarışmayı kazanan gurupları tebrik ediyor, başarılarının devamını dileriz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.