Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti'den Cumhuriyet Mahallesi Ziyareti

Nilay YILMAZ

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2018 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2018 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti'den Cumhuriyet Mahallesi Ziyareti

     AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Ay-dın Balkan ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan kahvehaneleri dolaşarak, kahvehanelerde bulunan vatandaşlarımızı ziyaret etti. 
    Bu ziyarete ilişkin gazetemize açıklamalarda bulunan AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan "Yaptığımız ziyaretlere Cumhuriyet Mahallemizdeki kahvehaneleri ziyaret ederek devam ettik. 
    Vatandaşlarımızla birebir görüşmeye, dertleşmeye, bir sıkıntıları varsa kendilerine giderek bunlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Günün yoğun programı içerisinde bazen vatandaşlarımızın bazen de bizlerin yoğunluğundan dolayı, onların bizlere, bizlerin de onlara ulaşma imkanlarımız olmayabiliyor. 
    Biz de akşamları vatandaşlarımızın kahvehanelere çıkmasını fırsat bilerek hem onların hal ve hatırlarını sormak hem de yardımcı olabileceğimiz sorunları varsa kendilerine ulaşarak dinleme ve yardım etme fırsatı buluyoruz. Bu ziyaretlerimiz devam edecek. 
    Havsalı'nın sorunlarını dert edinerek bunları çözüme kavuşturmak için yola çıktık. Sorunlarını çözme adına elimizden geleni yapacağımızdan şüpheleri olmasın. " dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.