Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“iyi Parti Olarak Satmayın Diyoruz”

Nilay Yılmaz

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2018 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2018 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“iyi Parti Olarak Satmayın Diyoruz”

    iyi Parti Havsa ilçe Başkanlığı ülkemizde ve ilçemizde satışı olan birçok kurum ve işyerleri ile ilgili olarak gazetemize yazılı açıklamada bulundu.
    iyi Parti Havsa ilçe Başkanlığı'ndan gazetemize yapılan yazılı açıklamada; “ilçe Belediyemiz yine satış furyasına girdi, daha önce Ziraat Bankası ile Tarım Kredi Kooperatifi arasındaki, ilçemizin en değerli arsası satıldı. Şimdi çarşının ortasındaki en değerli dükkanlar satılıyor günü kurtarmak için. Diyelim ki bu dükkanları günü kurtarmak için  sattınız yarın sırada ne var? Yarın veya 6 ay sonra Belediye iş hanını mı satacaksınız? Hadi onuda sattınız sonra başka satacak bir şey kalmayacak. Satış yapıp gün kurtarmak kolay.Siz 2 dönemdir Belediye Başkanlığı yapıyorsunuz, Belediye olarak bu süre zarfında ilçemize ne yaptınız?Düğün Salonu'nun üzerine çadır germekten başka.
    Size tavsiyemiz Belediye gelirlerini düzenlemek, harcamalarınızı düzenlemek bir dahaki seçimi kazanmak için eşe dosta Belediye'de kadro açmak değil.
    Şeker Fabrikalarının satışına karşı çıkan CHP ilçemizde Belediye Dükkanlarını ve varlıklarını satıyor. Bunun yanında Belediye Dükkanlarının satışını önlemek için dükkan dükkan gezen AKP Havsa ilçe Başkanı Şeker Fabrikalarının satışına neden hiç ses çıkarmıyor?
    Ülkemizin milli varlıklarını ve geleceğini satmayın. Daha önce özelleştirme adı altında Et ve Balık Kurumu'nu sattınız. Bugün et pahalı diye bağırıyoruz.Dünyanın çeşitli ülkelerinden et ithal ediyoruz.Hayvancılığımızı geliştirmek için dişi düve getiriyoruz, fakat bunun da çare olmadığını anladık.Şeker Fabrikaları satılınca bu fabrikaları 5 yıl çalıştırılmak mecburiymiş.Gülerler bu şarta.Sen zarar ediyor diye satıyorsun alan niye zararına bu fabrikaları çalıştırsın.Hiç mi ticaretten anlamıyorlar ki zarar eden bir işletmeyi çalıştırsınlar.Bu fabrikalar kısa süre içinde el değiştirecek sonra başkalarına satılacak sonrada şeker üretimimiz yetmiyor diyerek pancar mı ithal edeceğiz.Yoksa NBŞ mi çocuklarımıza yedireceğiz.
    15 yıldır Akp bu ülkeyi yönetiyor. Daha önce dünyada gıda ve tarım üretiminde kendi kendine yeten bir ülke olarak övünüyorduk. Şimdi buğday,mısır,nohut, mercimek, et hatta ot, saman bile ithal eden bir ülke olduk.
    Bunun için milli değerlerimizi satmayın en azından göstermelik bir ücret karşılığında Pankobirliğe devredin.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.