Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Hasan Aktaş’ın Köy Ziyaretleri Sürüyor

iyi Parti Havsa ilçe Teşkilatı ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek köyde ki vatandaşların sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2018 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2018 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Hasan Aktaş’ın Köy Ziyaretleri Sürüyor

Sertkan YILMAZ

    iyi Parti Havsa ilçe Teşkilatı ziyaretleri kapsamında köy, köy dolaşarak vatandaşlarla buluşmaya hız kesmeden devam ediyor.
    iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş ve yönetimi'nin bu hafta ki durağı ilçemiz köylerinden Kabaağaç köyü, Naipyusuf köyü ve  Necatiye köyüne  ziyaret gerçekleştirdi.  
    Köy halkı ile uzun uzun sohbet eden Başkan Aktaş, fırsat buldukça köyleri ziyaret edip sıkıntıları yerinde görerek çözüm üretme gayretinde olduklarını dile getirdi.
    iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş gazetemize yaptığı açıklamada, “Ziyaretler kapsamında bu hafta yönetimimiz ile beraber Kabaağaç köyüne, Naipyusuf köyüne ve  Necatiye köyüne ziyaret gerçekleştirdik. 
    Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Partimizin çözüm politikalarını anlattık. Muhtarlardan ve vatandaşlardan köylerin sorunları ile ilgili bilgi aldık. Köy halkına göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz. Herşey iyi olacak. 
    Tüm halkımızın Regaip kandilini ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün islam âleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Regaip Kandini kutluyoruz”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.