Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Gençlik Kollarında Değişim

Geçtiğimiz günlerde kongresi yapılarak görevine devam eden AK Parti Havsa ilçe Gençlik Kolları Başkanı Eren Taşköprü görevini Onur Yoruç'a devretti.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2018 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2018 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti Gençlik Kollarında Değişim

Nilay YILMAZ

    Konuya ilişkin gazetemize açıklamada bulunan AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan: “Havsa Gençlik Kolları Başkanlığı görevini Onur Yoruç kardeşimize devreden Eren Taşköprü kardeşimize bugüne kadarki özverili çalışmalarından, Havsamıza hizmet davasında verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Gençlik Kollarımız partimizin en önemli dinamiklerinin başında gelir. Gençlerimiz bizlerin her daim enerjisi ve geleceğimize bakan yüzleri olmuştur. Bu kapsamda Gençlik Kolları Başkanlığımıza atanan değerli kardeşim Onur Yoruç'a başarılar diliyor, kendisine yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. ” dedi. 
    Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanan Onur Yoruç konu ile ilgili olarak : " Bu göreve beni layık gören başta ilçe Başkanımız Av. Aydın Balkan olmak üzere AK Parti ilçe Yönetimimize ve teşkilatımıza teşekkür ederim. Üstlendiğim görevin zorluklarının farkındayım. inşallah yeni bir yönetim kuracağız ve bizlere olan güveni boşa çıkarmayacağız" dedi. 
    AK Parti Yönetim Kurulu toplantısında görevini devreden Eren Taşköprü'ye, AK Parti ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan geçmiş dönem çalışmaları nedeni ile teşekkür plaketi takdim etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.