Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti'den ilçe Hastanesine Ziyareti

Beraberinde Kadın Kolları Başkanı Derya Tezcan ve ilçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Havsa Devlet Hastanesi doktor, hemşire ve yöneticilerini 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ziyaret eden AK Parti ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan, daha sonra poliklinikleri gezerek, doktor ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2018 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2018 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti'den ilçe Hastanesine Ziyareti

Sertkan YILMAZ

    14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle açıklama yapan Av. Aydın Balkan, Türkiye'nin sağlık alanında 14 yılda çok büyük adımlar attığını, bundan Havsa Devlet Hastanesi'nin de payını aldığını belirterek; “Hükümetimizin vizyonu sayesinde Türkiye sağlıkta devrim yaptı. Herkes bu konuda üzerine düşeni yaptı. Muhakkak suretle bugünden sonra da yapılması gereken çalışmalar var. Ülkemizin her ilçesinde hemen hemen bu güzelliklere imza atıldı. Sağlıkla alakalı ciddi geliş-meler oldu. Reform niteliğinde yenilikler yapıldı.
    Bizlerde Tıp camiamızın bugününde onlarla beraber olalım istedik. Emektar doktorlarımız, hemşirelerimiz ve çalışanlarımızla sohbet ettik, hastanemizin sorunlarını konuştuk. Kendilerine özenli çalışmaları için bir kez daha teşekkür ederiz. " dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.