Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa’lı Kadınlardan Şehit Ailelerine Anlamlı Destek

Şehit ailelerine bir destek de ilçemizden geldi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2018 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2018 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa’lı Kadınlardan Şehit Ailelerine Anlamlı Destek

Sertkan YILMAZ

    ilçemizde her Cumartesi günleri kurulan pazarda kendi el işi ve ev yapımı gıda ürünlerini satmakta olan Havsalı Üretici Kadınlar (Havsa Belediyesi Kadın Meclisi) Şehit ailelerine destek olmak amacı ile 10 Mart 2018 Cumartesi günü Belediye arkası park yanında yaptıkları satışlardan sağladıkları gelirlerinin tamamını Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne  bağışladı.
    Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi ve yöneticileri Havsalı Üretici Kadınlar (Havsa Belediyesi Kadın Meclisi) Şehit ailelerine destek olmak amacı ile kurdukları standı ziyaret etti. 
    Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi ve yöneticileri Havsa Kent Konseyi Yönetimi ve Havsada ki Şehit aileleri ile bir araya geldi sohbet etti.
    Havsa'lı kadınların el emeği göz nuru ile ürettiği ürünlerin satışa sunulduğu standlar ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.
    Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi gazetemize yaptığı açıklamada,“Vatanın bölünmez bütünü devletin birliği milletin huzur ve refahı  Cumhuriyetin kazanımları ve demokrasinin korunması için hakka yürüyen tüm kahramanlarımızın  bir kez daha rahmet, minnet, şükranla yad ediyoruz. Cenab-ı hak bunlardan razı olsun. 
    Bu topraklarda yaşamanın bir bedeli var  bu bedeli bin yıldır ödüyoruz.  Gün geldi Sakarya'da kurtuluşun destanını , gün geldi Edirne'de  zulmün destanını yazdık. Gün geldi Sarıkamış'ta yokluğun destanını, gün geldi Çanakkale'de  zaferin destanını yazdık. Bu millet tarih boyunca destanlar yaza yaza bu toprakları yurt etti, vatan etti, devlet bildi. Devleti koruma ve kollama görevinde bu milletin fertleri üzerine aldı.Şehitlerimizin acı hatırasını yaşatmak için  verdiğimiz mücadelede bugün Havsa'da misafiriz. Havsa Kent Konseyi Kadın Meclisi bizi bugün  misafir ediyor. Şehitlerimiz adına etkinlik düzenledi. Bu etkinlikte yer almak için bugün Havsa'da misafiriz. Etkinlikte emeği geçen tüm kadınlarımıza, tüm annelerimize tüm bacılarımıza sizlerin huzurunda  bir kez daha teşekkür ederiz. Emeği geçen Belediye Başkanımız Oğuz Tekin Bey'e, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sayın Hülya Tuncer Hanımefendiye, bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür ederiz. Kent Konseyi Başkanımız sağolsunlar  Havsa'ya geldiğimizden bu yana bizleri yalnız bırakmadı bizlerle beraber bütün ailelerin huzurunda başkanımıza da bir kez daha teşekkür ederiz. Şehit aileleri ile diz dize oturma, omuz omuza  saf tutmak yürek ister. Bu yürekliliği gösteren her kim varsa Cenab-ı hak onlardan razı olsun teşekkür ederim.”dedi. 
    Havsa Kent Konseyi Yürütme Kurulu gazetemize yaptığı açıklamada,“ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman’a, ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin’e, Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi ve yöneticilerine, Havsa’lı Üretici kadınlarına (Havsa Belediyesi Kadın Meclisi), Şehit ailelerine, ilçe halkına destekleri ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Satışlardan elde edilen gelir Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bağışlandı.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.