Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iyi Partililer Yemekte Buluştu

iyi Parti Havsa ilçe Teşkilatı tarafından tanışma ve bütünleşme yemeği 11 Mart 2018 Pazar günü düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2018 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2018 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
iyi Partililer Yemekte Buluştu

Sertkan YILMAZ

    Düzenlenen yemeğe,Edirne il Baş-kanı Av. Mete Türkay, iyi Parti Havsa ilçe Teş-kilatı Başkanı Hasan Aktaş, iyi Parti Havsa ilçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri katıldı.
    iyi Parti Havsa ilçe Teşkilatı Başkanı Hasan Aktaş, yemekteki konuşmasında, “Kuruluşumuzdan Beri bir ilçe ve il başkanlığı seçimlerinden dolayı yapamadığımız tanışma ve bütünleşme yemeğine hepiniz hoşgeldiniz. insanlarımızın doğruları ile  söylemeyi çekindiği bu dönemde büyük bir cesaret örneği göstererek iyi parti'ye katılan elini taşın altına koyan tüm arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ediyorum. 3.5 ay gibi kısa bir sürede partimizin kuruluşunu tamamlayıp hem de il ve ilçe olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Kısa zamanda iyi parti ailesi büyük bir aile oldu. Elele verip  inşallah ilk seçimlerde iyi partiyi iktidara taşımak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız.
    Toplantımıza katılan başta sayın il Başkanımız'a, değerli eşine yönetici arkadaşlarımız'a ve değerli eşlerine çok teşekkür ediyor saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”dedi.
    Sohbet eşliğinde yenilen yemeğin ardından, iyi Partililer hatıra fotoğrafı çektirdiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.