Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trakya'da Bir ilk Olacak

Trakya' da ilk defa Keşan'da 15- 18 Mart 2018 tarihleri arasında Boat Show düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2018 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2018 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Trakya'da Bir ilk Olacak

Nilay YILMAZ

    Keşan Belediyesi, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) ve Yelekli Kardeşler firması işbirliğinde düzenlenen “Saros Boat Show 2018” etkinliğinin 15 ile 18 Mart 2018 tarihleri arasında Trakya'da ilk defa yapılacak. 
    Yelekli Kardeşler Firma Sorumlusu Necmettin Yelekli gazetemize yaptığı açıklamada, “Trakya'da bir ilk olacak. Önemli bir etkinliğe Keşan'da imza atacağız, 15- 18 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Boat Show Fuarına  Sektör ile ilgilenen ve meraklı olan tüm üyelerimizi bekliyoruz. 
    Bu etkinlikte  kurumsal firmalardan ciddi sunumlar alacağız.” 
    Yelekli Kardeşler firması olarak Enez'den Çanakkale'ye kadar geniş bir coğrafyaya hizmet veriyoruz. Bu bölgedeki müşterilerimize sıfır tekne satışı dışında tamir ve bakım hizmetleri veriyoruz. Motorlarda birçok önemli firmanın tek yetkili bayi ve servisiyiz. 
    Misafirlerimize tekne ve motorlar ile ilgili eğitimler vereceğiz. Bölgeye artısı olacağını düşünüyorum. Odamız işbirliği ile yapacağımız bu etkinlikler ile  Keşan, Saros Körfezi'nin tanıtımı olsun istiyoruz ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.