Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti'den Çalışan Kadınlara Karanfil

AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan, AK Parti Havsa ilçe Kadın Kolları Başkanı Derya Tezcan ve ilçe Teşkilatı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, ilçemizde kadınlara kırmızı, beyaz karanfil dağıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2018 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2018 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti'den Çalışan Kadınlara Karanfil

Nilay YILMAZ

    8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan, AK Parti Havsa ilçe Kadın Kolları Başkanı Derya Tezcan ve  ilçe Teşkilatı gazetemizi de ziyaret etti.
    AK Parti ilçe Başkanı Balkan gazetemize yaptığı açıklamada,“Amerika'da 8 Mart 1857'de bir fabrikada ağır iş şartlarının yumuşaması için grev yapan kadınlardan 129'u çıkan şaibeli bir yangında hayatını kaybetmesinden bugüne 8 Mart “Dünya Emekçi Kadınlar Günü” olarak kutlanmak-tadır. Tabi bugünün anlam ve önemi, “Çalışan Hanımlar” için birşeyler ifade etmesidir. Maalesef “kadınlar günü” ülkemizde “kadınlar matinesi” gibi anlaşılıyor ve çalışmayan özellikle ev hanımı olan kadınlarımız bugünü mesai saatlerinde yemek tertip edip kutluyorlar. Emekçi olan, çalışan ve halen iş şartlarının zorluklarını yaşayan kadınlarımız ise yine mesai saatlerindeki bu kutlamalara katılamayarak işyerlerinde emek sarfetmeye devam ediyorlar. Bizde bu günde  Havsamız'da çalışan, üreten, emeği ile ailesine yardım eden kadınlarımızı işyerlerinde ziyaret ederek onların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Sağolsunlar hepside güler yüzle, tatlı dille bizleri karşıladı. Bu kapsamda ziyaret edemediğimiz Emekçi Tüm Havsalı Kadınlarımızın gününü kutluyorum, kendilerini selamlıyorum.” dedi.
    BatıEkspres gazetesi olarak bu anlamlı günde ziyaretlerinden dolayı AK Parti Havsa ilçe Başkanı Aydın Balkan'a, AK Parti Havsa Kadın Kolları Başkanı Derya Tezcan’a ve yönetimine teşekkür ederiz.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.