Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iyi Parti ilçe Teşkilatı Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor

iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş görevine seçilmesinin ardından yönetimi ile beraber başladığı kurum ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2018 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2018 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
iyi Parti ilçe Teşkilatı Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

    iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş ve yönetimi geçtiğimiz hafta kurum ziyaretleri kapsamında  ilçe Jandarma Komutanı J.Üst.Teğ Mehmet Utku Davulcu'ya, Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım Sain'e  ve Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Elmas'a, Havsa Vergi Müdürü Gaffar Koçak'a ziyaret gerçekleştirdi. 
    Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten, ilçe Jandarma Komutanı J.Üst.Teğ Mehmet Utku Davulcu “iyi Parti ilçe Başkanı Hasan Aktaş ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor,görevlerinde başarılar diliyorum.“dedi. 
    iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş da,kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.
    iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş ve yönetimi 26 Şubat-04 Mart 2018 tarihleri arasında kutlanan 29'uncu Vergi Haftası kapsamında, Havsa Vergi Dairesi Müdürü Gaffar Koçağı ziyaret etti ve Vergi haftalarını kutladılar. 
    Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Koçak,  iyi Parti ilçe Teşkilatı  Baş-kanı Aktaş'a ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 
    Aktaş da kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.
    iyi Parti ilçe Teşkilatı daha sonra 10 Şubat 2018 Cumartesi günü yapılan kongrede güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen  Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım Sain ve yönetimine, Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Elmas ve yönetimini ziyaret etti.
    Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım Sain, Havsa Esnaf Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Refik Elmas ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “iyi Parti ilçe Teşkilatı Başkanı Aktaş ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.”dedi.
     iyi Parti ilçe Teşkilatı Başkanı Aktaş konuşmasında, “Öncelikli olarak sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ederiz. ilçemizde bulunan kurumlarımızı teker teker ziyaret ediyoruz. Önümüzdeki günlerde de bu ziyaretlerimiz devam edecek. Havsamızın sorunları için elimizden gelenin en iyisini yapacaklarını ve her türlü yardıma hazırız.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.