Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilerden Temizlik işleri Müdürlüğüne Ziyaret

Atatürk ortaokulu 7-B sınıfı öğrencileri ilçemiz Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2018 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2018 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Öğrencilerden Temizlik işleri Müdürlüğüne Ziyaret

Sertkan YILMAZ

    Öğrenciler  okulları için geri dönüşüm kutuları taleplerini ilettiler, Havsa Belediyesi'nin  yürütmüş olduğu Bitkisel atık yağ toplama kampanyası hakkında da destekte bulundular.
    ilçemiz Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öğrencilerimizin çevre ve temizlik konusunda duyarlılıkları bizi çok memnun etti.
    Çocuklarımızın geleceği için ileri düşünmek, geri dönüştürmek zorundayız.Evlerinizde, iş yerinizde biriktirdiğiniz atık pilleri, atık yağları, ömrünü tamamlamış lastikleri, elektronik atıkları lisanslı geri dönüşüm firmalarına verilmek üzere Temizlik işleri müdürlüğümüze bırakabilirsiniz.”şeklinde konuştu.
    ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin'de yapmış olduğu konuşmada, “Havsa'da yıllardır süre gelen çöp sorunu hakkında çok ciddi çalışmalar yapmaktayız, kasım 2017 den itibaren çöplerimiz Edirne Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama tesislerine götürülmektedir.Şu an kullanmadığımız vahşi çöp depolama alanında bir takım düzenlemeler yaptık, peyzaj çalışmalarına yakında başlayacağız. 
    Bu bahar dönemi ile ilçemiz sokaklarında çöp fıçılarının tamamını kaldırmayı, ortak çöp alım noktaları oluşturmayı  planlıyoruz. Evsel atıkları kaynağında ayrıştırma çalışmalarımız var, önümüzdeki günlerde hane, hane dolaşıp vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.