Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Tekin'den Güven Tazeleyen Başkanlara Tebrik Ziyareti

ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin ve Belediye Meclis üyeleri Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım Sain'i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2018 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2018 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Tekin'den Güven Tazeleyen Başkanlara Tebrik Ziyareti

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin ve Belediye Meclis üyeleri  19 Şubat 2018 Perşembe günü (dün) 10 Şubat 2018 Cumartesi günü yapılan kongrede güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen  Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım Sain ve yönetimini ziyaret etti.
    ilçemiz Belediye Başkanı Tekin ziyarette, “  Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım Sain ve yönetimine başarılar dilerim.”dedi.
    Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım Sain ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin ve Belediye Meclis üyelerine teşekkür etti.
    ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin ve Belediye Meclis Üyeleri daha sonra Havsa Esnaf Sanatkarlar,Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Refik Elmas'ı ziyaret etti.
    ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin ve Belediye Meclis üyeleri  19 Şubat 2018 Perşembe günü (dün) 11 Şubat 2018 Pazar günü yapılan kongrede güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen  Havsa Esnaf Sanatkarlar,Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Refik Elmas ve yönetimini ziyaret etti. Tekin ziyarette, “Havsa Esnaf Sanatkarlar,Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Refik Elmas ve yönetimine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.
    Havsa Esnaf Sanatkarlar,Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Refik Elmas ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin ve Belediye Meclis Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.”dedi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.