Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti'den Havsalı Üretici Kadınlara Destek

AK Parti ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz hafta, Havsa Belediyesi önünde ürettikleri ürünleri satmak için stand açan Havsalı Üretici Kadınları ziyaret ederek kadınlarımızın bu girişimine olan desteğini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2018 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2018 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti'den Havsalı Üretici Kadınlara Destek

Nilay YILMAZ

    AK Parti ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ziyaret sonrası gazetemize yaptığı açıklamada: “Havsalı hanımlarımızın gerçekleştirdiği bu üretim birlikteliğinin hepimize örnek olması gerekir. Bu hanımlarımız evlerinde eşlerine çocuklarına bakıp hizmet ederken, bir yandan da el emeklerini burada değerlendirerek ev bütçesine ve Havsa ekonomisine katkı sağlıyorlar. inşallah bu hareket kısa ömürlü olmaz. Biz de elimizden gelen her türlü yardımı kadınlarımıza yapmaya hazırız. Bu tip örnek projelerin sıkıntısı maalesef kalıcı bir yapıya dönüşmeden bir süre sonra kendiliğinden dağılmasıdır. Bunu engellemek, bu güzel girişimi sürekli hale getirmek, küçükte olsa kadınlarımıza gerek pazaryerinde gerekse çarşı içerisinde bir yer tahsis edilip, bu girişimin kar elde eder hale getirilmesinden geçmektedir. 
    Biz de bu hususta Havsa Belediyesi'ne bir çağrıda bulunalım, Havsalı Kadın girişimcilerimize çarşı içerisinde bulunan dükkanlarından birini tahsis etsin. Kadınlarımız burada haftanın bir günü değil her günü el emeklerini değerlendirip Havsa ekonomisine katkıda bulunsunlar. Havsamız'da kendi hanımlarının bu hizmetinden sürekli faydalansın, kazanan Havsa olsun” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.