Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iyi Parti Havsa ilçe Teşkilatı’nda Görev Dağılımı Yapıldı

iyi Parti Havsa ilçe başkanlığında görev dağılımı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2018 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2018 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
iyi Parti Havsa ilçe Teşkilatı’nda Görev Dağılımı Yapıldı

Sertkan YILMAZ

    iyi Parti Havsa ilçe teşkilatında kongre sonrası parti içi görev dağılımı Hasan Aktaş başkanlığında yapılan toplantıda gerçekleştirildi. 
    iyi Parti Havsa ilçe Teşkilatı Başkanı Hasan Aktaş gazetemize yaptığı açıklamasında, “Bizler;iyi bir Türkiye için yola çıkıyoruz. iyi insanları insanlık tarihine armağan etmiş bir milletiz. Hoca Ahmet Yesevi, Mevlâna, Hacı Bektaş-ı Veli, Yunus Emre bu milletin iyi insanları arasından yetişti. Onlar insanlara iyiliği, iyi insan olmayı öğütlediler. iyiliğin peşinden koştular. 'Yaratılanı severim, yaratandan ötürü' diyerek Sarı Saltuklarla, gittiği yerlere sevgi kültürünü götürdü. 
    Bizler de bu inançla yola çıkıyoruz. iyi insanlar, iyi bir Türkiye için bir araya gelecek ve 'Türkiye iyi olacak'. Gençlerimize iş, kadınlarımıza yaşam hakkı ve eşitlik, yaşlılarımıza huzur, güven ve bakım imkanı, çocuklarımıza neşe, mutluluk ve sağlık, milletimize birlik ve beraberlik getirmek için yola çıkıyoruz. Zor dönemde ve zor şartlarda yola çıktığımızın farkındayız. Milletimize inanıyor ve güveniyoruz. Seksen milyonuz. Büyük bir milletiz. Büyük bir ekonomiyiz. Çalışıyoruz ve üretiyoruz. Paylaşamıyoruz. Hakça payla-şacağız. Birlikte başaracağız. Adil olacağız. Adaleti sağlayacağız. Mazlumun, haklının yanında, zalimin karşısında olacağız. Farklılıklarımızı değil, ortak yanlarımızı öne çıkaracağız. Farklılıklarımızı göreceğiz. Aynı türkülerle oynayan, eğlenen, evlenen, aynı acıları paylaşan, aynı ekmeği bölüşen, aynı türkülerle ağlayan biz değil miyiz. iyi bir Tür-kiye için varız. iyi bir Türkiye için buradayız. iyi bir Türkiye için yanınızdayız. iyi bir Türkiye için yola çıkıyoruz.
    Parti ilkelerimiz, ‘Türk milletine güveni esas almak. Açık, dürüst ve hesap verebilir olmak. Çoğulcu, katılımcı, kapsayıcı pozitif siyaset yapmak. Somut hedeflere sahip olmak ve odaklanmak. Çözüm üretmek ve çalışkan olmak. Eleştiriye açık ve özgür düşünceli olmak. Siyaseti değerler üzerinden üretmek ve yapmak. Milliyetçiliği kültürel ve ekonomik alanlara taşımak. Farklılıklara saygılı olmak. Milli menfaatlerimizi her alanda ön planda tutmak’ olarak özetlenebilir.
    Partimizin amacı; ‘Cumhuriyetin kuruluş felsefesini, değerlerini ve üniter yapıyı korumak. Çağdaş medeniyeti yakalamak. Sevgi ve saygı dilini hâkim kılmak. Parlamenter sistemi yaşatmak. Denge ve kontrol ilkesi üzerine kurulu kuvvetler ayrılığını kurmak. Fırsat eşitliği sağlamak. Mülkiyet hakkını korumak. inançlara saygı ve ifade özgürlüğünü sağlamak. Bağımsız, tarafsız ve adil yargıya kavuşmak. Yolsuzlukla tam ve etkin mücadele etmek.’ olarak özetlenebilir.
    Bu program, ilke ve amaçlarımız doğrultusunda bizimle yan yana yürümek isteyen tüm vatandaşlarımızı üyeliklerini gerçekleştirmek üzere şahsen Uzunköprü caddesi, Varoş Mah.No:9 Alaaddin karlatlı karşısında bulunan ilçe başkanlığımıza bekliyoruz.”dedi.
    iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş tarafından açıklanan görev dağılımı şu şekilde oluştu:
    Hasan Aktaş  ilçe Başkanı, Zeki Dalkılıç (ilçe Sekreteri), Necati Baş (ilçe Muhasibi), Nurtaç Aşkın (Uluslararası ilişkilerden Sorumlu ilçe Başkan yardımcısı),  Berrin Iğiz (Sosyal Politikalardan Sorumlu ilçe Başkan Yardımcısı), Emel Özen (iletişim ve teknolojiden Sorumlu ilçe Başkan yardımcısı), Ömer Sacit Sakarya (Medya ve Propagandadan Sorumlu ilçe Başkan yardımcısı), Tolga Havsa (Eğitim ve Kültürden Sorumlu ilçe Başkan yardımcısı), Ali Şimşek ( Teşkilat ve mahalli idarelerden Sorumlu ilçe Başkan yardımcısı), Hasan Varol ( Ekonomi işlerinden Sorumlu ilçe Başkan yardımcısı), Bekir Mermer (Halkla ilişkilerden Sorumlu ilçe Başkan yardımcısı), Müjdat Kuşçu (Hukuk ve seçim işlerinden sorumlu ilçe Başkan yardımcısı), Mehmet Hus (Siyasi ilişkilerden  sorumlu ilçe Başkan yardımcısı),  Necati Arda,Nagihan Ergül,Deniz Yolcu,Gülsen Çıldavil,Yılmaz Ergün,Uğur Yavaşça,Üstün Biricik ve Meydan Duman 'da üyeliklere seçildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.