Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmanlıspor'un 6. Geleneksel Yemeği Yapıldı

Osmanlı Spor Kulübü taraftarları ve futbolcuları 03 Şubat 2018 Cumartesi günü düzenlenen 6'nci geleneksel yardımlaşma ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2018 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2018 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Osmanlıspor'un 6. Geleneksel Yemeği Yapıldı

Sertkan YILMAZ

    Osmanlıspor'un geleneksel hale getirdiği ve her yıl düzenlediği dayanışma yemeğine çok sayıda davetli katıldı. 
    Kulüp Başkanı Çağrı Muştu, birlik olmadan zafer olmayacağını ifade ederek yaptığı konuşmasında, “Kıymetli misafirler hepiniz hoş geldiniz. Osmanlı'dan Afrin'e selam olsun. Osmanlı demek birlik demek beraberlik demektir. 1978 senesinde inanmış birkaç abimizin kurmuş olduğu bu kulüp şuan da salonlara sığmayacak bir ekip haline gelmiştir. Birlik olmadığı sürece zaferler gelmez.  
    Bugün de ülkemizin içerisinde bulunduğu durumda birlik olma günüdür. Asıl sahip çıkmanız gereken bayraktır, vatandır, topraktır bizlerde vatan için toprak için bayrak için seve seve can vermeye hazırız.  Kimsenin bundan şüphesi olmasın.  Osmanlı Spor Kulübü olarak Allah'a şükür ikinci sıradayız.  Hedefe doğru ilerliyoruz. Bunların hepsi sizin desteklerinizle sizin sayenizde gerçekleşen şeyler. Hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum. Bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkesede teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.”dedi.
    Acar restaurant’ta düzenlenen geceye Kulüp Başkanı Çağrı Muştu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda Osmanlı Spor taraftarı katıldı.
     Osmanlıspor kulübüne destek verenlere plaket verilen gecede, katılanlar yemeğin ardından müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.