Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orhan Tahsin Yurtsever, “Bu Kızanlar Bu işi Yapar”

Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı ilçemiz esnaflarından Havsa Venedik Pastanesi sahibi Orhan Tahsin Yurtsever “Bu kızanlar bu işi yapar” olgusuyla çıktığı yol ile ilgili olarak gazetemize yazılı açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2018 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2018 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Orhan Tahsin Yurtsever, “Bu Kızanlar Bu işi Yapar”

Niilay YILMAZ

    Yurtsever yaptığı açıklamada, “Daha öncede beyanda bulunduğumuz gibi gerçektende hizmet için buradayız. Genç ve dinamik ekibimiz gönüllülük esası ile bu vazifeye talibiz. Vazgeçtiğimiz ücretler ile oluşturacağımız fonlarla bir çok küçük bütçeli fakat etkili işler yapacağız.
    2018 yılında öngörülen tahmini ücretler hatrı sayılı bir rakamdır.
    Yapılabilecek projelerin heyecanı ile ekip arkadaşlarımın motivasyonunun artması odamızın ve ilçemizin geleceği için olan inancımı daha da arttırıyor. Yaptığımız esnaf ziyaretlerinde de görüyoruz ki esnaf büyüklerimizin de dediği gibi bu kızanlar bu işi yapar. Yapacağız da evvelallah.
Projelerimizi de sıralayacak olursak. 
    Öncelikle odamızın mali yapısı düzeltilerek, gönüllülük esası Yönetim kaidesi ile gelecek yıllara bu güçlü mali yapı devredilecek.
Oluşturulacak fon ile üniversitede öğrenci okutan esnaflarımızın çocuklarına burs vermeyi planlıyoruz. ilk etapta belirlenerek 20 öğrenciye ayda 200 TL burs verilecektir.
    Özel bankaların üst düzey yöneticileri ile yaptığımız görüşmelerde esnaflarımızın mali işlemlerde atacağı adımları daha bilinçli yapabilmesi için ücretsiz olarak finansal okur-yazarlık kursları açılacaktır.
    Odamızın ihtiyaçları doğrultusunda belirlenecek en az bir E-PART Avrupa Birliği Projesi yapılacaktır. Öyle ki birçok AB projesinde çalışmış biri olarak tüm bilgi birikimimi ve çevremi bu projelerde kullanacağımı garanti ederim.
    Sanayi esnafımızın yaptığı işleri ve bilgilerini içeren tabelaları ilçe giriş çıkışını ve sanayi girişine monte edilecektir. Böylelikle esnafların reklamı ile bilinirliği arttıracak sanayi esnafının işlerinin hareketlenmesine katkı sağlanacaktır.
ilçemiz pazarının olduğu Cumartesi günleri en az ayda bir cumartesi ile başlanarak köy minibüslerinin köy halkını ilçe pazarına ücretsiz taşınması için fon oluşturulacak, böylelikle cumartesiler eski kalabalık ve heyecanına kavuşması için bir cazibe oluşturulacaktır.
    ilçemizin geleceğine olan ihtiyacımızın ve inancımızın tekrar altını çizmek isterim. Birebir istişarelerimiz de gösteriyor ki halkımızın ve esnafımızın bize olan istek ve inancı tamdır. Bu sorumluluk bizler içinde büyük bir onur kaynağıdır. Bizler de inanıyoruz ki 'Bu kızanlar bu işi yapar'
    Bu vesile ile tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar diliyoruz. Biz her zaman esnafımızın yanındayız. inanıyoruz ki esnafımızda bayramımız olan kongremizde bizlerin yanında olacaklardır.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.